Rob

Dit bedrijf was voor een jaar of 7/8 terug een mooie startende onderneming die overkappingen zette en kippenhokken en andere dierenverblijven maakte.
Wij hebben een in deze begin periode een...
Wij hebben een in deze begin periode een overkapping laten plaatsen met 2 lichtkoepels, vanaf het begin hadden wij lekkage bij beide koepels (het water liep over de randen heen naar binnen dus de afvoer voldeed niet voldoende.
Hier vanaf het begin melding van gemaakt.
Later zou er een extra afvoer gemaakt worden maar werd afgemaakt kijk het nog maar even aan, maar lekkage bleef.
Tot nu toe nog steeds niets aan gedaan er kwam afgelopen maand een bouwspecialist bij ons op visite die viel direct op dat de koepels eigenlijk te laag geplaatst zijn of er had een extra uitloop moeten zitten ivm overtollig water op het platte dak.
Marcel van Viegen hierover weer gebeld maar ook nu wilt hij van niets weten en ontkend zijn fout. Zegt alleen wel dat ze nu niet meer zo plaatsen maar extra aanpassingen maken om deze problemen te voorkomen.
Dus garantie en erkenning van fouten zit niet in zijn geheugen!!
Dus conclusie laat alles wat je afspreek met dit bedrijf op papier vastleggen misschien helpt dat voor zijn geheugen.

Niet meer

Lees bericht

Reactie Van Viegen:

jammer van deze review,
Ten eerste wil ik melden dat wij al 17 jaar bestaan, en 7/8 jaar geleden geen startende onderneming waren.
Het dak is inderdaad 8 jaar geleden gebouwd, maar...
jammer van deze review,
Het dak is inderdaad 8 jaar geleden gebouwd, maar inmiddels hebben jullie er zelf dingen aan verandert,
Tevens zijn er zonnepanelen op geplaatst zonder ons weten, dat is niet goed voor het dak zonder dat dat berekend is.
Wij hebben aangegeven niks meer aan het dak te willen doen, mede doordat de fabrikant aangegeven heeft (na inspectie ter plaatse) dat het niet onder garantie kan vallen.
Het is niet fair om negatieve uitlatingen over ons bedrijf op facebook en middels deze site te plaatsen, dat hebben wij ook aangegeven.
Uiteraard gaan wij deze review niet verwijderen zodat andere klanten kunnen zien hoe wij hiermee omgaan.

Patrick Lemmer

Goede service (van Laura) en snelle levering

Meedenken bij het vinden van oplossingen

Geen, eerder dat jullie de huidige dienstverlening blijven vasthouden

Kristof Lischka

Goede prijzen, vriendelijk, behulpzaam.

Prijzen.

Betere bereikbaarheid door telefoon.

Erik

Prima producten & service!

Goede prijzen, breed assortiment.

Willem Guijt

Snelle en zeer correcte levering

Zie boven

Rachida Benhaddi

Super goede service gehad!!

Klantgerichtheid!

Ga zo door!

Erik Koning

Zeer goed

Veel keuze goede prijs en kwaliteit

Transport. Toen ik chauffeur hielp met lossen lag het geheel door de truck dubbel tussen andere lading. Ons aluminium profiel was geknikt door verkeerde handeling. Is overigens keurig opgelost door... Transport. Toen ik chauffeur hielp met lossen lag het geheel door de truck dubbel tussen andere lading. Ons aluminium profiel was geknikt door verkeerde handeling. Is overigens keurig opgelost door van Viegen!!

John van Hanegem

Ben zeer tevreden

Had twee bestellingen geplaatst dus twee keer bezorg kosten moeten betalen. Kreeg na 10 minuten een telefoontje dat ze er 1 orden van maakten dus maar 1 keer bezorg kosten. Kijk daar word ik blij... Had twee bestellingen geplaatst dus twee keer bezorg kosten moeten betalen. Kreeg na 10 minuten een telefoontje dat ze er 1 orden van maakten dus maar 1 keer bezorg kosten. Kijk daar word ik blij van. Top van Viegen. En een compliment voor die gene die de bestelling klaar maakt een 10

Als een product niet op voorraad is zou het wel makkelijk zijn om dat ook te vermelden. En wat eventueel de levertijd word ( is ).

paul vermeulen

Prima ervaring, met een zeer net bedrijf.

De manier waarop een klacht wordt afgehandeld is TOP.

Geen.

André van Biesen

De snelheid waarmee men reageert op een aanvraag van diverse plaat en profiel materialen.

De correctheid van het afhandelen van de gegeven offerte tot en met de levering. De mogelijkheid om achteraf speciaal zetwerk te bestellen.

Kennis van materialen, als voorbeeld, ik gedraag gevraagd of de aangeboden bevestigings schroeven van RVS zouden zijn, en hier was men onduidelijk over. Nadat ik zelf aangaf dat het gezien de... Kennis van materialen, als voorbeeld, ik gedraag gevraagd of de aangeboden bevestigings schroeven van RVS zouden zijn, en hier was men onduidelijk over. Nadat ik zelf aangaf dat het gezien de prijsopgave waarschijnlijk wel RVS moest zijn ben ik akkoord gegaan.
Bij levering blijkt het toch gewoon verzinkte schroeven te zijn.