G. Te Grotenhuis-Willems
- Sterke punten
- Vriendelijk en correcte
uitstekend geholpen
Zeer positief hier wordt nog tijd genomen voor de klant.
Vriendelijk personeel, nemen de tijd en geven goed advies
Zeer positief
Zeer vriendelijk geholpen in de winkel. Ook met de bezorging super netjes afgeleverd en op de plaats gezet.
Hulpvaardig en goede service
Top
Wij zijn net als eerder weer zeer tevreden over van Woerden Wonen. Het personeel is deskundig, vriendelijk en bereid tot extra meedenken. De eethoek die we deze keer kochten staat dan ook weer te stralen in onze woning.
Goede service.
Ik heb de medewerkers van, Van Woerden Wonen, als zeer prettig ervaren. Zowel tijdens de aankoop van mijn meubels als bij de bezorging ervan. Tijdens het uitzoeken werd met me meegedacht en hierbij passend advies gegeven. De levering ging in goed overleg en zeer deskundig. Alles werd goed neergezet en precies gemonteerd. Hele vriendelijke en rustige mannen die de tijd namen om de spullen goed neer te zetten.
Vriendelijk
Geweldig bedrijf, keurig netjes vlgs afspraak bezorgd.
Hele prettige ervaring !!
Tot nu toe geweldig👍
Van Woerden Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Woerden Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
uitstekend geholpen
Zeer positief hier wordt nog tijd genomen voor de klant.
Vriendelijk personeel, nemen de tijd en geven goed advies
Zeer positief
Hulpvaardig en goede service
Top
Goede service.
Vriendelijk
Geweldig bedrijf, keurig netjes vlgs afspraak bezorgd.
Hele prettige ervaring !!
Tot nu toe geweldig👍
Van Woerden Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: