Erg prettig!
Heb jij nog tips voor de website en/of winkel?
Eigenlijk geen tips. Ik was op zoek naar een mooie fles whisky voor mijn vader en die heb ik snel gevonden. Daarnaast ook heel snel, geleverd!
Bedankt voor de tip! We gaan bekijken hoe we een ander afleveradres verder kunnen verduidelijken.
Vriendelijke groet, Angelique van der Linden
Dat is een beoordeling om van te blozen! Mooi om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Vriendelijke groet, Angelique
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat we deze mooie Lorenzo Inga Amaretto in ons assortiment kunnen voeren. Fijn dat u ons gevonden hebt! Vriendelijke groet, Angelique van der Linden
Dank voor de mooie beoordeling! Graag weer tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Angelique
Dank voor deze mooie review! Graag tot een volgende keer online of in de winkel :-). Vriendelijke groet, Angelique
Deze bijzondere whisky moest wel leuk ingepakt worden! Fijn dat dit goed ingeschat was ;-). Dank voor uw mooie review en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Angelique van der Linden
Dat is een recensie om van te gaan blozen! Goed om te lezen dat we u zo verrassen met het wijnassortiment. Het zou leuk zijn om u een keer de winkel te laten zien!
Vriendelijke groet, Angelique...
Beste Jeroen. Heerlijk om te lezen dat u zo tevreden bent. Mooi dat onze speciale wijn, whisky en whisky-achtigen de weg naar Noord Holland hebben gevonden :-). Graag tot een volgende...