9.7 /10

checkbox100% beveelt Van der Linden - Drank in het bijzonder aan!

Hoe tevreden ben jij met ons assortiment?
Hoe tevreden ben jij over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel/klantenservice?
Hoe zou jij de algehele ervaring met onze website en/of winkel beoordelen?

Ronald

Erg prettig!

Heb jij nog tips voor de website en/of winkel?
Eigenlijk geen tips. Ik was op zoek naar een mooie fles whisky voor mijn vader en die heb ik snel gevonden. Daarnaast ook heel snel, geleverd!

Pieter van der Straaten

SterSterSterSterLege ster

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Bedankt voor de tip! We gaan bekijken hoe we een ander afleveradres verder kunnen verduidelijken. Vriendelijke groet, Angelique van der Linden

Klaas Scholtens

Levering als altijd snel en correct uitgevoerd, de aanbiedingen voor de wijn zijn eigenlijk altijd super?

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Dat is een beoordeling om van te blozen! Mooi om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Angelique

Harmsen

Top!

JM van Kampen

Goede service!

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat we deze mooie Lorenzo Inga Amaretto in ons assortiment kunnen voeren. Fijn dat u ons gevonden hebt! Vriendelijke groet, Angelique van der Linden

hn

mijn ervaring is een zeer goede; ik kom er al jaren met plezier

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Dank voor de mooie beoordeling! Graag weer tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Angelique

Theo Sukel

SterSterSterHalve sterLege ster

Persoonlijk

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Dank voor deze mooie review! Graag tot een volgende keer online of in de winkel :-). Vriendelijke groet, Angelique

Holtkamp

Goede snelle levering. En erg leuk kreeg hem ingepakt binnen als een kadootje.

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Deze bijzondere whisky moest wel leuk ingepakt worden! Fijn dat dit goed ingeschat was ;-). Dank voor uw mooie review en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Angelique van der Linden

Judith Tempel

goede informatie op de website, snelle levering en lekkere wijnen

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Dat is een recensie om van te gaan blozen! Goed om te lezen dat we u zo verrassen met het wijnassortiment. Het zou leuk zijn om u een keer de winkel te laten zien! Vriendelijke groet, Angelique van der Linden

Jeroen van der Wal

Uiterst vriendelijke en persoonlijke behandeling

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Beste Jeroen. Heerlijk om te lezen dat u zo tevreden bent. Mooi dat onze speciale wijn, whisky en whisky-achtigen de weg naar Noord Holland hebben gevonden :-). Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Angelique van der Linden

Frank Smit

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Bedankt voor deze prachtige recensie! We proberen iedereen altijd vlot de bestelling te leveren. Fijn om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Fijne dag en graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Angelique van der Linden

sander

Van der Linden

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Beste Sander, Dank voor je mooie review! Je moest voor een van je bestelde wijnen even geduld hebben i.v.m. met het wachten op de levering van het nieuwe oogstjaar. Maar nu hebben we de Vermentino gelukkig weer ruim voldoende op voorraad. Fijne dag! Groeten, Angelique

Trudy Eerkens

Uitstekende service, vriendelijk personeel

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Beste mevrouw Eerkens, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Angelique

Eveline R.

Ja, prima! Echt fijn om van een afstandje even iets lekkers en leuks bij iemand te kunnen laten bezorgen, bedankt!

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Graag gedaan Eveline! Leuk om de jarige zo te mogen verrassen met een smakelijk pakketje :-). Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Angelique

H Lever

Antwoord Van der Linden - Drank in het bijzonder

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen voorzien van deze specialiteit. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Angelique

Geantwoord op

Van der Linden - Drank in het bijzonder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van der Linden - Drank in het bijzonder heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2015

Van der Linden - Drank in het bijzonder

Van der Linden’ bestaat ruim 100 jaar. Vandaag de dag is het een complete Slijterij - Wijnhandel

Burgemeester Grothestraat 6

3761 CM Soest

Hoe tevreden ben jij met ons assortiment?
Hoe zou jij de algehele ervaring met onze website en/of winkel beoordelen?

Ronald

Erg prettig!

Heb jij nog tips voor de website en/of winkel?

Pieter van der Straaten

Theo Sukel

SterSterSterHalve sterLege ster

Persoonlijk

Holtkamp

Goede snelle levering. En erg leuk kreeg hem ingepakt binnen als een kadootje.

Judith Tempel

goede informatie op de website, snelle levering en lekkere wijnen