Ronald
Erg prettig!
- Heb jij nog tips voor de website en/of winkel?
- Eigenlijk geen tips. Ik was op zoek naar een mooie fles whisky voor mijn vader en die heb ik snel gevonden. Daarnaast ook heel snel, geleverd!
100% beveelt Van der Linden - Drank in het bijzonder aan!
100% beveelt Van der Linden - Drank in het bijzonder aan!
Erg prettig!
Levering als altijd snel en correct uitgevoerd, de aanbiedingen voor de wijn zijn eigenlijk altijd super?
Top!
Goede service!
mijn ervaring is een zeer goede; ik kom er al jaren met plezier
Persoonlijk
Goede snelle levering. En erg leuk kreeg hem ingepakt binnen als een kadootje.
goede informatie op de website, snelle levering en lekkere wijnen
Uiterst vriendelijke en persoonlijke behandeling
Van der Linden
Uitstekende service, vriendelijk personeel
Ja, prima! Echt fijn om van een afstandje even iets lekkers en leuks bij iemand te kunnen laten bezorgen, bedankt!
Van der Linden - Drank in het bijzonder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van der Linden - Drank in het bijzonder heeft de volgende resultaten bereikt:
Van der Linden - Drank in het bijzonder
Burgemeester Grothestraat 6
3761 CM Soest
Top!
Goede service!
mijn ervaring is een zeer goede; ik kom er al jaren met plezier
Persoonlijk
Goede snelle levering. En erg leuk kreeg hem ingepakt binnen als een kadootje.
goede informatie op de website, snelle levering en lekkere wijnen
Uiterst vriendelijke en persoonlijke behandeling