anoniem

Wat een gedoe, nog nooit op de afgesproken datum gekomen, altijd te laat, soms wel een week te laat. En dan boos worden, omdat de vuilniszakken om de bak heen staan. Wat verwacht je dan?

Reactie Van Happen Containers:

Hallo Naomy, dankjewel voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening! We lossen het graag met je op. Op basis van je gegevens kunnen we niet zien... Hallo Naomy, dankjewel voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening! We lossen het graag met je op. Op basis van je gegevens kunnen we niet zien waar het over gaat. Zou je contact met ons kunnen opnemen via verkoopbinnendienst@vanhappencontainers.nl. Alvast bedankt!

Deco Home Meulendijks

Jammer dat jullie je goed gemaakte afspraken niet nakomen! Ik maak een afspraak om 2 rolcontainers te laten plaatsen op maandag middag tussen 13.00u en 18.00u en wanneer worden ze geplaatst maandag... Jammer dat jullie je goed gemaakte afspraken niet nakomen! Ik maak een afspraak om 2 rolcontainers te laten plaatsen op maandag middag tussen 13.00u en 18.00u en wanneer worden ze geplaatst maandag morgen vroeg in de ochtend dussss…….

Bedankt voor uw review.
Bedankt voor uw review.
Wij doen ons uiterste best om aan specifieke tijdsverzoeken te voldoen, maar onze standaard bezorgtijden liggen tussen 7:00 en 17:00. Door onvoorziene omstandigheden kan het helaas voorkomen dat de levering buiten het gewenste aflevermoment valt.
Wij hopen op uw begrip hiervoor!

Mulder Trade

Goede service, op tijd en goede communicatie.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over ons.

Gemeenschapshuis De Vurherd

Makkelijk contact, flexibele mogelijkheden

Hoi,
Bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons.

Prentenaar

Heel klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf!

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons!

edmund Optics bv

Recentelijk gestart met Van Happen containers

Bedankt voor uw review!

Renesas disign Netherlands

Van Happen komt bij ons kantoor al ruim 20 jaren en zeer tevreden met algehele service!

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review en goed om te lezen dat jullie al ruim 20 jaar tevreden zijn over ons!

Renee

Prima, niet alles loopt even soepel maar het vuilnis wordt opgehaald dat is het belangrijkst!

Goedemorgen Renee,
Goedemorgen Renee,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Mocht u tips hebben, mail deze dan naar: verkoopbinnendienst@vanhappencontainers.nl.
Alvast bedankt!

riva rekreatie

Tot nu toe een zeer fijne ervaring. ze komen ze nog ingraven dit jaar, en daar kijk ik naar uit. top.

Bedankt voor uw review!

Stichting Niek&Co

Goed contact goede prijs

Goedemorgen,
Bedankt voor je beoordeling!