Piet

Goede ervaringen gehad met Van Heck badkamers. Mooie eerlijke kwaliteit. We hopen er nog lang van te genieten. Succes met jullie bedrijf.

Reactie Van Heck Badkamers:

Hartelijk dank! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en wensen je veel plezier met je aankoop. Bedankt voor je warme woorden en succeswens, dat waarderen we enorm!
Met vriendelijke...

Reactie Van Heck Badkamers:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

JvdK

Uitstekende service en prima contact vanaf bestelling tot en met levering. Top!

Reactie Van Heck Badkamers:

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en het contact. We hopen dat je volop geniet van je aankoop!
Team Van Heck...

Geweldig goed 😊

Reactie Van Heck Badkamers:

bedankt voor je enthousiasme! 😊 We wensen je veel plezier met je aankoop.

Merel

Zeer positief over het meubel, fijne klantenservice

Reactie Van Heck Badkamers:

Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe meubel en onze hulp waardeert. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt!
Met...

Lies

Super blij met mijn nieuwe meubel. Topkwaliteit en het ziet er prachtig uit! En mijn complimenten over de hulp!

Reactie Van Heck Badkamers:

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe meubel en onze service.

Rood Aannemingen

Zeer fijne ervaring!

Reactie Van Heck Badkamers:

Hartelijk dank voor uw feedback. Veel plezier met uw producten!

Ozgur Sonmez

Wapp communication was great. I can find fast and enough answers to all my questions. The service after purchasing was also very good

Reactie Van Heck Badkamers:

Thank you for your kind words! Enjoy your new bathroom furniture!
Kind regards,
Team Van Heck Bathrooms

Frans Kars

Na lang online zoeken naar kwalitatief goede badmeubels en spiegelkasten heb ik eindelijk een zaak gevonden die precies heeft geleverd wat we zochten. Een badkamer wordt intensief gebruikt, vooral... Na lang online zoeken naar kwalitatief goede badmeubels en spiegelkasten heb ik eindelijk een zaak gevonden die precies heeft geleverd wat we zochten. Een badkamer wordt intensief gebruikt, vooral in een groot gezin. Het moet tegen een stootje kunnen, duurzaam zijn, maar je wilt natuurlijk ook iets dat er prachtig uitziet. En dat hebben we nu! Ondanks de afstand heb ik het risico genomen om de meubels te kopen zonder de showroom te bezoeken. Je bent misschien iets meer kwijt dan gemiddeld, maar het is elke euro waard. En nee… ik heb geen korting gekregen om dit te schrijven :) Ik ben gewoon heel tevreden 🍀

Reactie Van Heck Badkamers:

Bedankt voor je vertrouwen en mooie feedback! Fijn dat onze meubels precies zijn wat je zocht. Geniet van je prachtige nieuwe badkamer!

Coen

Zeer positief! Goede kwaliteit, snelle en duidelijke service!

Reactie Van Heck Badkamers:

Bedankt voor je positieve woorden! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze service. We staan altijd voor je klaar!