Eddy Tuitjer

Positieve ervaring. Via Whatsapp contact gehad waarin een product is geadviseerd.

Kennis en productomvang

Status updates geven over de bestelling en beter verpakken. Dakplaten zijn beschadigd afgeleverd.

Reactie Van Viegen:

Beste Eddy,
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend te lezen dat de platen beschadigd zijn geleverd, onze excuses hiervoor.
Wanneer de platen beschadigd zijn bij levering horen wij...
Beste Eddy,
Hartelijk dank voor uw review.
Wanneer de platen beschadigd zijn bij levering horen wij dit graag direct na levering zodat wij dit op een nette manier met u kunnen oplossen. Helaas hebben wij niets van u vernomen en gaan wij ervan uit alles naar wens is.
Wat betreft de updates over uw order, hier zijn wij mee aan het werk zodat u in de toekomst nog beter geïnformeerd zal worden over de status van uw bestelling.
Vriendelijke groet,

Jos Huntjens

Duidelijk en overzichtelijk

- van Voorst

Goed bevallen

Goed contact, vaklui, mooier geworden dan gedacht!👍

Gaat goed zoals het gaat

John Cornelissen

Vriendelijke en meedenkende medewerkers

Vriendelijk en meedenkt

Tip is zo doorgaan

Peter De jong

Netjes geleverd door aardige chauffeur
Alleen was er een dakplaat flink beschadigd

Op schade letten

Wim Mientjes

(Bewerkt)

Ik heb polycarbonaat platen en aluminium profielen besteld. eerst telefonisch overlegd en daarna besteld . goederen zijn in 24 uur geleverd. platen zijn goed verpakt, aluminium profielen hadden wel... Ik heb polycarbonaat platen en aluminium profielen besteld. eerst telefonisch overlegd en daarna besteld . goederen zijn in 24 uur geleverd. platen zijn goed verpakt, aluminium profielen hadden wel wat krassen..

goede kwaliteit platen en profielen, goede uitleg en snel geleverd

de profielen mogen beter verpakt worden

Rene De Bruijn

Bestelde polycarbonaat platen netjes op afroep binnen gekomen,helaas wel wat beschadigd op de uiteinden de bijbestelde rol afdicht tape zou 5 meter moeten zijn maar na 1,25 meter was het al op….

Op afspraak leveren

Beter verpakken voor de transporteurs

Reactie Van Viegen:

Beste Rene,
Hartelijk dank voor je 3-sterren review. Wat vervelend te lezen dat uw bestelling niet naar wens is aangekomen, onze excuses hiervoor.
Inmiddels hebben we elkaar telefonisch...
Beste Rene,
Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken en besproken wanneer er iets met schade wordt geleverd, u contact met ons kan opnemen. Wij zullen dan ons best doen om het alsnog met u op te lossen.
Vriendelijke groet,
Bouwmaterialen van Viegen