Meara
Heel erg goed en professioneel
- Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
- Professionaliteit, duidelijke communicatie en heel mooie resultaten geven van de behandeling
- Heeft u verbeterpunten of tips?
- Nee
100% beveelt VandenBroecke Kliniek aan!
Heel erg goed en professioneel
Ik kan mijn ervaring met deze kliniek alleen maar als zeer positief ervaren. Van de intake tot de na controle. Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt goed en kundig advies. Ik ben geholpen door dokter Schouten een heel lieve vriendelijke arts. Ik kan deze klieniek en mijn arts echt een dikke 10 geven en het iedereen aanraden.
Zeer prettig!
Fijn en laagdrempelig!
Zeer vriendelijk allemaal
Heel goed
Zeer kundig geholpen, fijne sfeer in de kliniek en ben erg tevreden met het eind resultaat.
Vriendelijk en professioneel geholpen, met een heel mooi resultaat. Ben er super blij mee.
Prachtig resultaat, goede zorg en aandacht
Erg goed, door een zeer bekwame plastisch chirurg geholpen.
Fantastisch.
Heel prettig, accuraat
Helemaal tevreden met alles!
Zeer vakkundig geholpen, altijd correcte benadering
Ik heb een fijn consult gehad bij de VandenBroecke kliniek. Dr. Van den Broecke was uiterst aardig. Hij heeft me de behandeling waar ik naar informeerde afgeraden,omdat ik geen goede kandidaat ben voor de ingreep. Dat heeft mij eigenlijk wel gerustgesteld. Ik zie nu in dat ik de ingreep helemaal niet nodig heb. En ik vind het bovendien een teken van integriteit dat er alleen behandelingen worden uitgevoerd die de dokter oprecht nuttig en zinnig vindt. Top, dus!
VandenBroecke Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VandenBroecke Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
VandenBroecke Kliniek
Leiden & Naarden
Zeer prettig!
Fijn en laagdrempelig!
Zeer vriendelijk allemaal
Heel goed
Prachtig resultaat, goede zorg en aandacht
Erg goed, door een zeer bekwame plastisch chirurg geholpen.
Fantastisch.
Heel prettig, accuraat
Helemaal tevreden met alles!
Zeer vakkundig geholpen, altijd correcte benadering
VandenBroecke Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt: