Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
9.6/10
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Anne

Ik ben heel prettig en ontspannen geinformeerd en daarna geopereerd door Duco VandenBroecke en zijn operatieassistente Yvonne. Een fijn, ervaren team. Er hing een heel ontspannen sfeer tijdens de... Ik ben heel prettig en ontspannen geinformeerd en daarna geopereerd door Duco VandenBroecke en zijn operatieassistente Yvonne. Een fijn, ervaren team. Er hing een heel ontspannen sfeer tijdens de ingreep, dat hielp me echt. Omdat ze steeds met me praatten, voelde ik me absoluut geen 'geval'.
Bijzonder dat de ingreep op zondag kon plaatsvinden; het was daardoor heel rustig op de weg en mijn man hoefde geen vrij te nemen om met me mee te kunnen gaan.
Toen ik me een dag later toch wat zorgen maakte, kon ik meteen een foto mailen en langskomen. Een andere, ook heel aardige chirurg, Petra Koster, stelde me toen gerust. Ik voelde me in de kliniek in goede handen.
Ik lees in reviews dat mensen soms nauwelijks blauw worden en er bijna meteen prima uitzien. Dat gold zeker niet voor mij! Ik heb echt geduld moeten hebben. Maar ik ben er nu ontzettend blij mee!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De kalme, ontspannen manier waarop Duco alles uitlegde en ook de operatie uitvoerde. Het wekte vertrouwen - en dat bleek terecht.

Goede begeleiding/ uitleg , vriendelijk ontvangst

Goede uitleg

Dick

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Uitstekende begeleiding en duidelijke uitleg

Ik was bij dokter Tielemans, maar zijn naam staat niet in het rijtje

Ik heb mij bij jullie enorm op mijn gemak gevoelt en ben zooooo blij met het resultaat. Knap gedaan Drs. Tielemans!
Ik zou andere mensen 100% jullie kliniek aanbevelen.

top...
Ik zou andere mensen 100% jullie kliniek aanbevelen.

top team

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Kundigheid, vriendelijkheid, goede communicatie, ontspannen omgeving. Goed aan te rijden en voldoende parkeergelegenheid.

ga.voskuyl

Geweldig niets van gevoeld keurig afgehandeld,de napijn is niet meer als een beetje stijf gevoel aan mijn oogleden.Ben zeer tevreden.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

het rust gevende gesprek vooraf.

Prettige kliniek en betrokken medewerkers

vriendelijke en behulpzame medewerkers

Mijn ervaring met de vandenbroecke kliniek is erg positief. Goede voor en nazorg erg aardige mensen en een natuurlijk resultaat. Dat was mijn bedoeling. Complimenten voor de heer Tielemans en zijn... Mijn ervaring met de vandenbroecke kliniek is erg positief. Goede voor en nazorg erg aardige mensen en een natuurlijk resultaat. Dat was mijn bedoeling. Complimenten voor de heer Tielemans en zijn team.

Goede voor en nazorg

Roxane

Zeer vriendelijk en plezierig.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De goede referenties over de vakkundigheid en de goede ontspannen sfeer.