Particulier
- Product of service:
- Huish handschoenwen, antialleegie
Altijd punctueel en op tijd
Tot nu toe geen klachten.
Heel efficiënte snelle service
Goede producten en vlotte verzending
Zeer positief
Vriendelijke telefonische hulp. Enorm snelle levering.
Bestelling is correct
Ik heb de spray vrij snel ontvangen. Tot nog toe doet het nog niks. Dus nog even afwachten.
Zeer goede producten en snel geleverd
Duidelijke website, snelle verzending
Onze jonge dochter had last van overmatig zweten onder haar oksels. Na van alles geprobeerd te hebben werden we door de dermatoloog gewezen op de Hydrex. Enigszins huiverig bestelden we dit apparaat, maar al na enkele behandelingen merkte onze dochter verbetering. Na de opbouwfase was ze helemaal van haar klachten af. Onze dochter niet meer onzeker zien was de investering meer dan waard!
Vanderbend.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vanderbend.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd punctueel en op tijd
Tot nu toe geen klachten.
Heel efficiënte snelle service
Goede producten en vlotte verzending
Zeer positief
Vriendelijke telefonische hulp. Enorm snelle levering.
Bestelling is correct
Zeer goede producten en snel geleverd