Een prima bedrijf, welke haar belofte waar maakt.

De beschijrvingen van de producten zijn kort, maar hier staat ook dan alles in beschreven geen poespas.

Goede ervaring.

Product is van goede kwaliteit, snelle levering, correcte verpakking

Gerard Boons

Zeer klantgerichte en snelle levering van de bestelde goederen. Bij de zending was zeer nuttig informatiemateriaal gevoegd. Dit “meedenken” heb zeer op prijs gesteld.

Naast de goede en snelle levering en de nuttige informatie over andere artikelen ook informatie waar de aangeschafte artikelen verkrijgbaar zijn.

Kan ik niet bedenken.

Apparaat voldoet helemaal aan wat belooft is. erg gebruiks vriendelijk.

apotheek toubast

Zeer behulpzaam, eerlijk

zeer goed telefonisch advies bij de keuze van ons product.

nvt

Ervaring op zichzelf is goed.
Ervaring op zichzelf is goed.
Alleen een overzichtelijkere onderverdeling van de verschillende soorten producten zou gemakkelijk zijn wanneer er meerdere dezelfde producten met verschillende maatvoering besteld moeten worden.

Na het bestellen zijn de producten snel bezorgd.
Producten zijn goed verpakt zodat er bijna tot geen beschadigingen voorkomen.

Niet op dit moment

Product goed aangekomen, maar het ging allemaal een beetje 'jaren negentig'. Nadat ik mijn order had geplaatst stond er gelijk dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Had ik niet... Product goed aangekomen, maar het ging allemaal een beetje 'jaren negentig'. Nadat ik mijn order had geplaatst stond er gelijk dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Had ik niet verwacht, maar het stond er toch. Mijn bestelling kwam er een paar dagen later aan. Bestelling geplaatst 25.05, geleverd 30.5. Was maar een klein pakje, past in de brievenbus. Ik hoef niet alles gelijk te ontvangen zoals dat beloofd wordt door bedrijven zoals bol.com, maar de informatie over de levertijd was onjuist. Dat is mijn punt. Verder ogen de update mailtjes een beetje amateuristisch.

Goed assortiment, website overzichtelijk.

Levertijden verbeteren - er staat 'snelle levering' op de website maar dat is niet helemaal waar. Mailtjes een professionele uiterlijk geven - is wel degelijk mogelijk zonder dat ze in de prullebak... Levertijden verbeteren - er staat 'snelle levering' op de website maar dat is niet helemaal waar. Mailtjes een professionele uiterlijk geven - is wel degelijk mogelijk zonder dat ze in de prullebak terechtkomen.

Goede snelle levering

Fijn bedrijf en netjes geholpen toen ik vraag via de mail stelde

duidelijk en overzichtelijk

de ingrediëntenlijst bij producten zetten zou fijn zijn.

Reactie Vanderbend.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback op onze webwinkel! Naar aanleiding van uw tip vermelden wij nog even dat de ingrediënten van de zeep vermeld staan bij het product. Deze informatie vindt u... Hartelijk dank voor uw positieve feedback op onze webwinkel! Naar aanleiding van uw tip vermelden wij nog even dat de ingrediënten van de zeep vermeld staan bij het product. Deze informatie vindt u in het toegevoegde PDF formulier onderaan de productpagina.
Van der Bend B.V. afd. klantenservice

Palazzo Benessere

Het bedrijf leren kennen via een folder van de dermatoloog

Zeer snel antwoord gekregen op mijn vraag en een zeer vlotte levering

Het rooster dat bij de bestelling zat om de verschillen tussen de verschillende toestellen uit te leggen zou ook op de website mogen zodat je beter kan vergelijken voor je tot aankoop overgaat .