Penninx

Snelle levering, goede service. Wel jammer dat je ook bij een bedrag hoger dan 50 euro toch verzendkosten moet betalen.

geen verzendkosten boven 50 euro

Vera viegas

Nog niet echt een goede indruk kunnen krijgen.

Van dr bend forte plus spray werd mij aangeraden door mijn dermatoloog en stond ook aangegeven bij het kopje oksels waardoor ik dacht dat oke was om deze onder de oksels te gebruiken. Daar... Van dr bend forte plus spray werd mij aangeraden door mijn dermatoloog en stond ook aangegeven bij het kopje oksels waardoor ik dacht dat oke was om deze onder de oksels te gebruiken. Daar vertrouwde ik tenminste op. Het gevolg is dat ik irritatie onder de oksels heb gekregen en het product nu kan weggooien. Zonde van mn geld aangezien ik gelijk een grote verpakking heb gehaald. Aan de telefoon werd mij verteld dat ze niks voor mij konden doen omdat de verpakking al opengebroken was. De service die ik aan de telefoon kreeg was verder wel goed. Mevrouw heeft mij monstertjes toegestuurd om uit te proberen wat het beste bij mij past. Maar ondertussen heb ik wel bijna 30euro uitgegeven voor niks.

Tevreden over de afhandeling

Geen verbeter punten mbt de levering, ik heb een test besteld voor testen van nikkel. Wij vragen ons af of we iets verkeerd doen want de test reageert niet op iets waarvan we zeker weten dat er... Geen verbeter punten mbt de levering, ik heb een test besteld voor testen van nikkel. Wij vragen ons af of we iets verkeerd doen want de test reageert niet op iets waarvan we zeker weten dat er nikkel in zit.

Reactie Vanderbend.nl:

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review! De mening van onze klanten is voor ons zeer belangrijk, op deze wijze kunnen wij onze service blijven verbeteren.
Met betrekking tot...
Geachte mevrouw,
Met betrekking tot uw vraag over de nikkelspot test:
De nikkelspot test is een ammoniak oplossing van Dimethylglyoxime (DMG) vervaardigd voor het opsporen van nikkel in verschillende metalen. Wanneer deze test in aanraking komt met nikkel ontstaat er een chemische reactie die een zacht roze kleur veroorzaakt. Met behulp van deze stof kan de aanwezigheid van nikkel worden vastgesteld mits het gehalte hoger ligt dan 10 ppm (parts per million) (slechts een enkele patiënt reageert op voorwerpen met een lager gehalte).
Het zou dus kunnen dat het voorwerp dat u getest heeft wél nikkel bevat, maar dat het percentage uiterst laag is (lager dan 10 ppm) en dat het wattenstaafje hierdoor niet is verkleurd. Mocht u naar aanleiding van dit antwoord toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.
Van der Bend Klantenservice

Goed geregeld

Site is op de mobiel onhandig

Ik heb er nog geen ervaring mee. Ga vanavond starten met het artikel dat ik besteld had.

Daniel Ligtvoet

Met de basic veel pijn met wondjes ik ga nu voor gp 450

goede communicatie basic terug nu de gp450 top

nee

Kim

In het verleden door de dermatoloog doorverwezen naar van der bend shop voor mijn transpiratie probleem. Ben al een tijdje trouwe klant en bestellen gaat heel gemakkelijk en krijg netjes bevestiging... In het verleden door de dermatoloog doorverwezen naar van der bend shop voor mijn transpiratie probleem. Ben al een tijdje trouwe klant en bestellen gaat heel gemakkelijk en krijg netjes bevestiging van betaling en altijd ontzettend snel geleverd tot nu toe altijd binnen 48 uur! Helemaal geweldig vooral wanneer je er achter komt dat de fles bijna leeg is.. met geen druppel zweet door het leven dankzij van der bend! Overigens zijn ze altijd goed te bereiken en vriendelijk.

De snelle levering.
Site is duidelijk en overzichtelijk.

J. Lundahl

Over het algemeen heb ik goede ervaring met Vanderbendshop, maar niet met de aflevering/vervoerder.

Mijn oordeel over VanderBendshop is goed maar aan snelheid van aflevering is niet goed. Misschien ligt dit aan de vervoerder GLS. Mijn laatste bestelling zou op vrijdag jl. bezorgd worden. Maar de... Mijn oordeel over VanderBendshop is goed maar aan snelheid van aflevering is niet goed. Misschien ligt dit aan de vervoerder GLS. Mijn laatste bestelling zou op vrijdag jl. bezorgd worden. Maar de hele dag werkte track & trace niet. Daardoor ben ik de hele dag thuis gebleven, maar geen bestelling ontvangen. Uiteindelijk arriveerde het pakket afgelopen maandag. Ik herinner mij dat ik wel eens meer op een pakketje van VanderBend heb gewacht, wat niet op de afgesproken datum afgeleverd werd, maar toen lag het aan de chauffeur die niet op de juiste bel had gedrukt!
Misschien een belangrijk aandachtspunt.

Reactie Vanderbend.nl:

Geachte Mevrouw,
Geachte Mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw reactie op onze site, wij vinden de feedback van onze klanten zeer belangrijk. Het spijt ons te moeten vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over de levertijd. Wij proberen alle bestellingen zoveel mogelijk dezelfde dag nog uit te leveren maar in bepaalde gevallen zijn wij ook afhankelijk van de snelheid van PostNL of andere vervoerders. Ook de alertheid van de chauffeur hebben wij niet in de hand. Helaas kunnen we hierdoor niet voorkomen dat pakketjes in een enkel geval later worden bezorgd dan gepland.
Van der Bend bv

Snelle levering van de zeep. Waar mijn droge huid weer helemaal van opknapt!

Snelle levering.