Prima ervaringen!

Wendy van Iersel

Ik heb bij dit bedrijf de Hidrex gekocht. Na 6 jaar werkte het apparaat niet meer. Ik heb het teruggestuurd, en ze hebben hem kosteloos nagekeken, en een defect stekkertje ontvangen. Na ontvangst,... Ik heb bij dit bedrijf de Hidrex gekocht. Na 6 jaar werkte het apparaat niet meer. Ik heb het teruggestuurd, en ze hebben hem kosteloos nagekeken, en een defect stekkertje ontvangen. Na ontvangst, werkte het nog niet optimaal, weer teruggestuurd, en door het bedrijf nagekeken en getest. Door andere instellingen te gebruiken functioneerde het toe weer wel. Dus erg klantvriendelijk en goede service.

Ja, een goede service, ook al is het apparaat wat ze hebben geleverd al wat ouder

antoon

Snel, goed en correct.

levert een goed en betrouwbaar product wat erg belangrijk is in deze sector.

kan zo snel niet iets bedenken.'
gewoon zo doorgaan.

Goed assortiment met de Semperit handschoenen en eigen zeep!

Webshop is grote verbetering toe ouderwets via telefoon, toen werden nog relatief hoge bestelkosten gerekend

Pedicureyolandavanwien

Na email contact werd er direct en snel gereageerd

Op mijn verzoek van monsters ivm vastgestelde allergie werd direct en goed gereageerd.

Supergoed geregeld allemaal. Zeer vriendelijk.

Van de Bend heeft, de juiste producten en zorgt voor snelle levering .

Zie vraag 1

mevr. T.J. Verstrate

Alles in goede orde ontvangen de handschoenen zijn prima en lekker soepel in het gebruik.

Martine de Feijter

Bestelling gedaan via internet. Zonder problemen verlopen. Jammer dat je niet gewoon je bestelling van de vorige keer weer kan herhalen. Nu moest ik die producten weer opnieuw opzoeken in de hele... Bestelling gedaan via internet. Zonder problemen verlopen. Jammer dat je niet gewoon je bestelling van de vorige keer weer kan herhalen. Nu moest ik die producten weer opnieuw opzoeken in de hele lijst.

De optie om je vorige bestelling te kunnen herhalen.