Goed verpakt

nvt

maak de website nog makkelijker tevinden op internet

Ik ben daadwerkelijk zeer tevreden met jullie producten en de snelle levering. Ik hoef tegenwoordig mijn outfit niet aanpassen wegens zwetende oksels!!!

Proefpakket is zeer handig!

Ga zo door!

Frank van Velsen

Ik heb een proefpakketje thuisgestuurd gekregen en dat bevalt me prima. Een goede manier om een eerste indruk te krijgen van eeb produkt. Heb er al zoveel geprobeerd, dat dit dus aangenaam is om uit... Ik heb een proefpakketje thuisgestuurd gekregen en dat bevalt me prima. Een goede manier om een eerste indruk te krijgen van eeb produkt. Heb er al zoveel geprobeerd, dat dit dus aangenaam is om uit te proberen. Zoals ik al zei, bevalt mij het produkt zeer,

Opvallend sterke punten van Van der Bend zijn: zeer goede kennis van de door hun verkochte producten en dringen hun producten niet op aan klanten.

Sweatstop besteld

Het feit dat je een proefmonster kunt aanvragen vind ik goed.

Het proefmonster was een ander product dan wat ik aanvroeg en ik kon het later ook niet (gemakkelijk) terugvinden op de website. Het kost wat tijd. Ook kreeg ik een proefmonster van zeep, dat ik... Het proefmonster was een ander product dan wat ik aanvroeg en ik kon het later ook niet (gemakkelijk) terugvinden op de website. Het kost wat tijd. Ook kreeg ik een proefmonster van zeep, dat ik niet had gevraagd. Daar zat dan wel een brief met uitleg bij en niet bij het monster wat ik vroeg.

Mijn ervaring tot nu toe is zeer goed

Goede productinformatie en een goed product

Jammer dat er in de make up toch een zonnefilter zit (waar ik allergisch voor ben). Misschien beter dit weg te laten? Wanneer je Zonnebescherming wilt zijn daar - wanneer je er niet allergisch voor... Jammer dat er in de make up toch een zonnefilter zit (waar ik allergisch voor ben). Misschien beter dit weg te laten? Wanneer je Zonnebescherming wilt zijn daar - wanneer je er niet allergisch voor bent - zat mogelijkheden voor.

HPJ de Keijzer

Aangeraden door mijn dermatoloog. Snel geleverd, duidelijke informatie. Maar wel erg duur hoor!

Zeer snelle reactie en zeer snelle levering! TOP!

Sorry, een klein minpuntje: Ik vind de prijs van de apparatuur erbarmelijk hoog! Ik wilde nog een duo set aanschaffen maar dat koste bijna 100 euro!
Ik ben zelf behoorlijk technisch geschoold,...
Ik ben zelf behoorlijk technisch geschoold, en kon zelf mijn duo set aanmaken. 3 euro voor 2 bakken bij action, elektrode platen zelf gemaakt van 2mm plaat aluminium, en een paar kabeltjes. Minder dan een tientje koste me dit.
Ik weet het, niet iedereen kan dit, maar het prijs verschil is echt mega te hoog!

Bart Brouwer

Goede producten maar een matige en onoverzichtelijke website. Bestelling werd 3 dagen later dan aangegeven bezorgd.

Goede producten

Laat de website door een professional onder handen nemen.

Reactie Vanderbend.nl:

Beste heer Brouwer,
Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de snelheid van de bezorging, helaas zijn wij ook afhankelijk van de pakkettendienst.
Met vriendelijke groeten,
Van...
Beste heer Brouwer,
Met vriendelijke groeten,
Van der Bend BV

Supersnelle levering en producten die echt werken!

Alles top!