J Korf
- Verbeterpunten of tips
- Dat de gegevens zouden blijven bestaan. Zogauw je inlogt(1x per jaar meestal) dat die weer beschikbaar zijn.
- Sterke punten
- Goede spullen
- Product of service:
- Sweat stop
Ik heb er goed baat vij
Helaas hebben jullie het bestelde pakket op huisnummer 19 bezorgd, terwijl ik huisnummer 9 had opgegeven. Jullie hebben zelf gebeld en gemaild om te vragen of ik het bij nummer 19 op wilde halen. Dit heb ik gedaan, maar wel jammer dat dit verkeerd is gegaan.
Huishoudhandschoenen besteld in maat 9, werden geleverd in maat 10. Na emailcontact met van der Bend hebben we onmiddellijk de goede maat toegestuurd gekregen en hoefden de verkeerde maat niet terug te sturen!
Snelle correcte service.
Altijd punctueel en op tijd
Tot nu toe geen klachten.
Heel efficiënte snelle service
Goede producten en vlotte verzending
Zeer positief
Vriendelijke telefonische hulp. Enorm snelle levering.
Bestelling is correct
Ik heb de spray vrij snel ontvangen. Tot nog toe doet het nog niks. Dus nog even afwachten.
Zeer goede producten en snel geleverd
Uitstekend
Vanderbend.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vanderbend.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle correcte service.
Altijd punctueel en op tijd
Tot nu toe geen klachten.
Heel efficiënte snelle service
Goede producten en vlotte verzending
Zeer positief
Vriendelijke telefonische hulp. Enorm snelle levering.
Bestelling is correct
Zeer goede producten en snel geleverd