geert@kunstenstadswerk.nl
- Product of service:
- autoverzekering
100% beveelt Vathorst Verzekeringen aan!
Accuraat & Aardig
Goede service, duidelijke taal, vriendelijke mensen.
Snelle reactie, vriendelijk, snel geregeld
Super goed geholpen
Ik raad iedereen aan met dit bedrijf in zee te gaan. De service is werkelijk perfect en de polissen zijn zeer concurrerend.
Je wordt geweldig goed geholpen. Heel persoonlijk!
Top!!!!!!
voor mijn auto/motorfiets al diverse verzekeringen afgesloten, doe al meer dan 10 jaar zaken met Vathorst, perfecte service !!!
Goed advies en erg wordt goed meegedacht.
super
Heel goed
Goed!!
Duidelijke uitleg en snel geregeld top !!
je wordt altijd netjes geholpen en er wordt altijd gekeken naar het beste en naar jouw wensen. Hierbij krijg men altijd goed advies en je wordt direct geholpen.
Erg behulpzaam en ben erg blij met vathorst
Vathorst Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vathorst Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Vathorst Verzekeringen
Postbus 57
9540 AB Vlagtwedde
Accuraat & Aardig
Goede service, duidelijke taal, vriendelijke mensen.
Snelle reactie, vriendelijk, snel geregeld
Super goed geholpen
Je wordt geweldig goed geholpen. Heel persoonlijk!
Top!!!!!!
Goed advies en erg wordt goed meegedacht.
super
Heel goed
Goed!!
Duidelijke uitleg en snel geregeld top !!
Erg behulpzaam en ben erg blij met vathorst
Vathorst Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt: