Hendrikus Wenting
Zeer correct behandeld, na betaling direct verzonden en heel goed verpakt
- Geef je review een titel
- Hyundai i30
Netjes geleverd en doet wat het doen moet
Heel goed
Goed product, en snel geleverd.
Heel goed product
Led lampjes gekocht, dimlichten en grootlichten ter vervanging van halogeenlampen. Ze zijn niet veel feller dan vroeger maar de modernere look is veel fijner 's nachts.
Przesyłka na czas zgodne z opisem
Goed product
Prima Product. Snel geleverd met een leuk kaartje.
Top
Snelle levering en redelijke prijs
Ok
Goede service
Gewoon snel en goed.
VCTparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VCTparts heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes geleverd en doet wat het doen moet
Heel goed
Goed product, en snel geleverd.
Heel goed product
Przesyłka na czas zgodne z opisem
Goed product
Prima Product. Snel geleverd met een leuk kaartje.
Top
Snelle levering en redelijke prijs