9 /10

checkbox94% beveelt VCTparts aan!

Alfred Blauw

Wilco Kampert

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De lamp werken niet in mij auto geven storing

Antwoord VCTparts

Hallo, Dat is vervelend om te horen! Helaas ligt dit aan het voertuig zelf. Dit is soms op te lossen met canbus decoders. Ook is het laten coderen bij een dealer een oplossing. Mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Henk van VCTparts

Mitchel

Goede service

Geef je review een titel
Ik had een cut-out klep besteld voor mijn auto maar doordat de uitlaat kleiner was dan verwacht het product terug gestuurd en met snelle service mijn geld ook weer terug gekregen. De klantenservice is ook heel goed, goed geholpen om te weten te komen wat de status is van het retour.

Mike Van meegen

Goede snelle service goede producten

Geef je review een titel
Top winkel bestek zeker hier!!!

albert willemsens

bestelling zeer snel geleverd, ben ook zeer tevreden over het item dat ik besteld heb, AMiO Mechanisch Luchtpistool Koppelstuk met Drukmeter voor Auto's. bedankt

AMiO Mechanisch Luchtpistool Koppelstuk met Drukmeter voor Auto's

piet kruit

uitstekend product en perfecte levering

uitmuntende producten en correcte levering

Wojciech Kowalczyk

snel en vakkundig afgehandeld door de verzekeringsmaatschappij, binnen één dag was de voorruit vervangen

Glaas

Antwoord VCTparts

Hallo, Bedankt voor de review, Echter vervangen wij geen glas. Vermoedelijk is deze review verkeerd geplaatst. Met vriendelijke groeten, Henk

Henk De Vries

Product is als verwacht en super snel geleverd.

Goed product

Tim Wagteveld

Ik heb een goede ervaring bij mijn eerste bestelling. Het was met een dag geleverd en het product werkt uitstekend.

Snel en betrouwbaar

Prima voor mekaar

Jurjen Dijkstra

Snel en goed ontvangen.

Tevreden

VCTparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VCTparts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2020

VCTparts

VCTparts.nl is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige auto accessoires. Wij bieden een brede selectie producten aan, van praktisch tot stijlvol. Onze missie is dan ook om onze klanten te voorzien van de beste producten tegen betaalbare prijzen. ✓ Voor 20:00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Achteraf betalen

Handelsstraat 40

Goede service

Mike Van meegen

Goede snelle service goede producten

Geef je review een titel
Top winkel bestek zeker hier!!!

albert willemsens

AMiO Mechanisch Luchtpistool Koppelstuk met Drukmeter voor Auto's

piet kruit

uitstekend product en perfecte levering

uitmuntende producten en correcte levering

Wojciech Kowalczyk

Glaas

Henk De Vries

Product is als verwacht en super snel geleverd.

Goed product

Tim Wagteveld