Alfred Blauw
Optijd geleverd wat besteld is
- Geef je review een titel
- Prima adres
Prima sevice, bestelling op tijd geleverd
Snelle reactie en service
Leverde het product snel
De lamp werken niet in mij auto geven storing
Goede service
Goede snelle service goede producten
bestelling zeer snel geleverd, ben ook zeer tevreden over het item dat ik besteld heb, AMiO Mechanisch Luchtpistool Koppelstuk met Drukmeter voor Auto's. bedankt
uitstekend product en perfecte levering
snel en vakkundig afgehandeld door de verzekeringsmaatschappij, binnen één dag was de voorruit vervangen
Product is als verwacht en super snel geleverd.
Ik heb een goede ervaring bij mijn eerste bestelling. Het was met een dag geleverd en het product werkt uitstekend.
Snel geleverd, goede service
Prima voor mekaar
Snel en goed ontvangen.
VCTparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VCTparts heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima sevice, bestelling op tijd geleverd
Snelle reactie en service
Leverde het product snel
De lamp werken niet in mij auto geven storing
Goede service
Goede snelle service goede producten
uitstekend product en perfecte levering
Product is als verwacht en super snel geleverd.
Snel geleverd, goede service
Prima voor mekaar