Kaate Bekaert
- Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?
- Snelle en correcte levering!
Super
Heel goed voor de eerste keer.
Half good. The bag of the coconut milk powder was defective, so it's not possible to close afterwards. Also, the lemon peel seems to be only from the white part, which is bitter, not the most external, yellow part. It doesn't taste good.
zeer goede snelle service
Goed!
Goed contact.
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid mijn producten bij Vehgroshop.
Prima! Duidelijke site, snelle levering.
Goed, als altijd :-)
Goed, al herhaal aankopen gedaan
Goed. Ik kreeg het product dat ik besteld had binnen de aangegeven tijd.
Prima Snel geregeld goed verzorgd
Goed zal er.zeker nog bestellen
Vehgroshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vehgroshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vehgroshop.nl
Zutphenstraat 8
7575EJ Oldenzaal
Super
Heel goed voor de eerste keer.
zeer goede snelle service
Goed!
Goed contact.
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid mijn producten bij Vehgroshop.
Prima! Duidelijke site, snelle levering.
Goed, als altijd :-)
Goed, al herhaal aankopen gedaan
Goed. Ik kreeg het product dat ik besteld had binnen de aangegeven tijd.
Prima Snel geregeld goed verzorgd
Goed zal er.zeker nog bestellen