Mevr Oz Ioa Huijsmans

Prima, gemakkelijk, snel. Verbeterpunt: ik ben zakelijk lid, maar kan nergens zien waar dat uit blijkt. Niet uit de prijzen, niet uit de communicatie. Meer transparantie hierin zou ik mooi vinden.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Niets opgevallen, wat waarschijnlijk komt door het gebruiksgemak

cathrina krakauer

weer nog niet

Dave Schagen

Ik ben erg tevreden, gemakkelijk te bestellen via internet vervolgens ophalen in Hengelo waar een vriendelijke sfeer hangt

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Erg toegankelijk als particulier, goed overzicht op internet van de aangeboden producten

Willfred Regeer

Öp tijd leveren

Roger Souvage

Super++++

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

groot aanbod natuurlijke kruiden in vrac

Fatima Kachar

Altijd goede ervaringen gehad met Vehgro

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Snelle levering en oplossen van problemen die bijvoorbeeld te maken hebben met verzend bedrijf. Komen met goede oplossing, zeer betrouwbaar.

Prima kwaliteit producten

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Heel tevreden over afhandeling klantenservice bij vorige bestelling.

LiekeMe

Bij VehGro zelf ging het bestelproces prima. Minder prettig is dat ik niet kan kiezen voor een verzender. DHL is een ramp. Ook al heb je de app, en vertel je precies wanneer je thuis bent, ze komen... Bij VehGro zelf ging het bestelproces prima. Minder prettig is dat ik niet kan kiezen voor een verzender. DHL is een ramp. Ook al heb je de app, en vertel je precies wanneer je thuis bent, ze komen wanneer het hun uitkomt en blijven weg wanneer ze vinden dat ze beter op een andere dag kunnen komen dan dat ze aangekondigd hebben. Dat ik de hele dag zit te wachten, maakt ze niet uit. Dat probleem heb ik nou nooit met post.nl.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Biologische producten van een uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs.