9.6 /10

checkbox98% beveelt Velvet Clinics aan!

Joyce

behandeling niet goed

Staan niet open voor gesprek als je niet tevreden ben

Antwoord Velvet Clinics

Beste Joyce, Vervelend om te horen dat je het zo ervaren hebt. Wij proberen altijd uit alle macht om de beleving voor al onze cliënten zo optimaal mogelijk te krijgen en staan ook zeker open voor kritiek wanneer iemand een mindere ervaring heeft. In de afgelopen vijf jaar ben je meermaals bij ons behandeld en altijd weer bij ons teruggekomen. Bij elke behandeling probeer ik een behandelplan met je op te stellen dat past in je budget en waarbij je een zo goed mogelijk resultaat kan verwachten. Bij de laatste afspraak heb ik je ook uitgelegd dat er soms meerdere stappen benodigd zijn om het gewenste resultaat te bereiken en dat een enkele behandeling niet meteen het perfecte resultaat zou kunnen geven. Je bent bij mij op controle geweest en daar bleek het resultaat al erg goed te zijn, echter had je liever gezien dat de fronslijn nog iets meer verdwenen zou zijn. Ik heb daarop ook aangegeven dat dit mogelijk is als je de behandeling voorlopig even goed bij zou houden en de huid verder de kans geeft om verder te herstellen. Als mijn geleverde resultaten met de daarbij uitgebreide uitleg nog niet tot je tevredenheid hebben geleid en je aanleiding geven om een dergelijke review achter te laten, dan mag ik concluderen dat ik zal moeten leren om in de toekomst verwachtingen nog beter te managen om teleurstellingen te voorkomen. Michiel van de Werd, arts

Geantwoord op

Bianca Zee

Ben zeer tevreden. Ze zijn duidelijk leggen het goed uit. Goeie sweer, en top artsen.

Eerlijk en betrouwbaar

Heel mooie sfeer al vanaf het moment dat je binnenkomt. Fijne artsen die eerlijk zijn over wat wel en niet bij je zou passen. Gaan voor een natuurlijk resultaat.

Tjandra

Ik heb mijn lippen laten opvullen. Na bijna 2 weken kan ik je laten weten dat het een prachtig resultaat heeft gegeven en geen 'duckface'. Wel een onwijze Wordt volledig verdoofd en dat is wel zo fijn!

Zeer goede arts, hij smeert je niets aan en raadt eerder af dan dat hij iets aanprijst. De arts neemt de tijd, werkt in stapjes. Na twee weken kom je terug voor een controle en op het moment dat je niet helemaal tevreden bent, dan werkt hij dit gratis bij (let op, een touch up!). Ja, hele goede kundige kliniek.

Uitstekend

Dokter neemt de tijd en legt alles rustig en duidelijk uit. Zeer blij met het eindresultaat!

Fijn, goed en betrouwbaar

Het traject van intake tot behandelen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kreeg niet het gevoel dat me niet van alles opgedrongen werd, maar gewoon een eerlijk en goed advies. Zeer blij met het uiteindelijke resultaat!

Jakobien

Botox

Dokter neemt de tijd, legt alles helder en duidelijk uit en de behandeling zelf is zo gepiept.

Goede ervaring!

De arts neemt de tijd, luistert goed naar je klachten, je wordt goed en uitgebreid geïnformeerd. De behandeling verloopt kundig en het resultaat is erg goed. Ben een tevreden vaste klant!

Fijne ervaring

- Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen - Mooi resultaat - Erg vriendelijk geholpen

G. Di Biase

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

The customer's opinion counts nothing. Lips filler : bad resolt, the upper lip wide and voluminous. The lower lip narrow with less volume. I told the " doctor" but he didn't care i found it very agly.

Jasmina

Vrijwel gegarandeerd mooi resultaat!

De arts luistert goed naar wat voor een resultaat u wilt bereiken, denkt met u mee en stelt u gerust. Verder geloof ik oprecht dat bij Velvet Clinic het natuurlijke resultaat en tevredenheid van de klant voorop staan. Ik ben inmiddels drie keer behandeld bij deze kliniek, en altijd zeer tevreden over het de behandeling, de vriendelijkheid van het personeel en natuurlijk het resultaat!

Renate

Voor een warm onthaal, menselijkheid, lekkere koffie en perfecte behandeling zit je hier aan het juiste adres! Alles zoals je verwacht!

anonymous

Een kundige arts die de tijd neemt voor zijn klanten.

Martijn neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft hij een fijne assistent die de afspraken goed plant zodat elke klant de tijd heeft voor zijn of haar consult. Na veel wikken en wegen heb ik de stap genomen om mijn wallen( donker kringen) te laten behandelen. Met vier kleine prikjes ( vrijwel pijnloos), kijk weer fris en fruitig uit de ogen.

fantastisch!

anonymous

Fijne en snelle behandeling!

De service was heel fijn, vriendelijk en open. De behandeling verliep pijnloos en snel. Ik kon met al mijn vragen terecht.

Velvet Clinics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Velvet Clinics heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 18 maart 2015

Velvet Clinics

Onze kliniek is gelegen aan de Stadionweg 92 in Amsterdam Zuid ter hoogte van de kruising met de bekende en gezellige Beethovenstraat. In dit gezellige deel van Amsterdam, aan de rand van het centrum, is altijd voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. We verwelkomen u graag in onze moderne wachtruimte met een kopje koffie, thee of een verfrissend drankje voordat onze arts de mogelijkheden met u doorneemt.

Stadionweg 92

Goede ervaring!

Fijne ervaring

G. Di Biase

Jasmina

Vrijwel gegarandeerd mooi resultaat!

Renate

anonymous

Een kundige arts die de tijd neemt voor zijn klanten.

fantastisch!

anonymous

Fijne en snelle behandeling!

Velvet Clinics heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10