9.3 /10

checkbox97% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

Anja Joosen

Wij zijn zeer tevreden over het product maar ook met het contact en de prima manier van bezorgen

Prettig contact met goede uitleg en super bezorging

Fam Verhoeve

Het hele bestel proces t/m levering verliep perfect

Gewoon goed en solide product

Huurdeman

Makkelijk in communicatie, goed bereikbaar.

Bezoek thuis

Rosine Wallez

Ik ben heel tevreden over Veneta. Duidelijke info over de maatname, gratis kleurenstaal, goede uitleg over plaatsing, goede kwaliteit, goede opvolging,….. prima firma 👍👍👍

Goed contact met de klant en goede prijs/kwaliteit

Magda van der Rijst

SterSterSterLege sterLege ster

Gisteren hebben Nick en Merle de rolgordijnen gemonteerd. Dat ging heel goed. Ze waren er keurig op tijd en hebben de rolgordijnen zorgvuldig opgehangen. Dat was niet makkelijk want het huis is hoog en de situatie om te monteren best ingewikkeld, maar met meedenkende en gerustellende adviezen van de leidinggevende aan de telefoon, is het allemaal gelukt. Iedereen blij, maar... gisteravond bleek een van de rolgordijnen niet te rollen. Die hangt nu scheef, geen beweging meer in te krijgen. Dus ik ga jullie zo bellen. Maar voor Nick & Merle dikke complimenten.

Opvallende sterke punten:
Nu dus probleem met rolmechaniek, verder ziet het er goed uit.

Antwoord Veneta

Beste, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met het eindresultaat! Natuurlijk minder dat er een rolgordijn niet werkt. We hebben bericht uitgezet naar je persoonlijke adviseur om nog even contact met je op te nemen zodat er samen naar een passende oplossing gekeken kan worden. Desiree - Veneta.com

Geantwoord op

Van den Berg

Heel prettig contact met de contactpersoon.

Opvallende sterke punten:
Snelle afhandeling en goede prijs.

Claudia Hoogstede

Via de website besteld en werd netjes via de email op de hoogte gehouden

Netjes verpakt en duidelijke beschrijving

Marianne Van Den Berg

Super bedrijf, goede service

Snelle levering.

Bart

Gordijnen voor de gehele woning laten inmeten en bestellen. Was prima zelf te monteren en we zijn er erg blij mee. Enige min punt is dat alle artikelen apart werden bezorgd waardoor wij niet gelijk alles konden monteren.

Goede kwaliteit

Hanny Hogenboom

Alles goedgeregeld!

Ziet er gewoon goed uit!

Conny Boomstra

Prachtig! Hadden we eerder moeten doen :-)

Opvallende sterke punten:
Zit mooi strak op het raam.

J.Post

Goed geholpen door Joshua waardoor de gordijnenen perfect pasten

Paste perfect goeie montage omschrijving

Hans

Prima product

Goede en correcte werking. Eenvoudig te installeren

Jolien

Afspraak maken voor inmeten was zo gedaan en we konden ook nog eens eerder geholpen worden. Na het inmeten was de bestelling zo geplaatst en inmiddels hebben wij prachtige raamdecoratie hangen! Echt een aanrader.

Gekwalificeerde medewerkers

Karine

Perfectie

Zeer mooie afwerking

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

Fam Verhoeve

Het hele bestel proces t/m levering verliep perfect

Gewoon goed en solide product

Huurdeman

Makkelijk in communicatie, goed bereikbaar.

Bezoek thuis

Rosine Wallez

Goed contact met de klant en goede prijs/kwaliteit

Magda van der Rijst

SterSterSterLege sterLege ster

Opvallende sterke punten:
Nu dus probleem met rolmechaniek, verder ziet het er goed uit.

Antwoord Veneta

Geantwoord op

Van den Berg

Heel prettig contact met de contactpersoon.

Opvallende sterke punten:
Snelle afhandeling en goede prijs.

Claudia Hoogstede

Hanny Hogenboom

Alles goedgeregeld!

Ziet er gewoon goed uit!

Conny Boomstra

Prachtig! Hadden we eerder moeten doen :-)

Opvallende sterke punten:
Zit mooi strak op het raam.

J.Post

Goed geholpen door Joshua waardoor de gordijnenen perfect pasten