E. Brouwer
- Opvallende sterke punten:
- Garantie bij fout inmeten, gratis nieuwe bestelling.
Zeer positief, heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon
Super goedbedrijf, je wordt keurig geholpen, denken met je mee, zou het iedereen aanraden, fantastisch.
Goede kwaliteit en service
Geweldig, en een hele goede service. Voor iedereen aan te raden. Ik geef dit ook aan iedereen door. Beste kwaliteit ook!
Goed geholpen met inmeten en het past prima.. en staat heel mooi..zelf opgehangen dat ging ook goed..
Ik ben zeer tevreden over Veneta.
Goede service
Top, we zijn echt heel erg goed geholpen!
Uitstekend!
Alles zoals ze beloven!
snel en vlot geregeld
Voor levering krijg je diverse overdreven mails, 's nachts om 03.00uur dat de jaloezieen in productie gaan tot noch 2 nachtjes slapen. Levering is goed en na ophangen volgens instructie is het bedienen het kantelen van de lamellen stroef. Klacht ingediend per mail of dit normaal is en per mail heb gemeld, blijft Veneta steken in standaard reactie en automatische reacties, zonder echte antwoorden te geven. Stuur foto's // filmpjes / etc. Nu komt het, ik geef zelf aan dat de ophangbeugel ter hoogte van het koord zit, advies Veneta "eventjes" verplaatsen !! Hoe dan dat is nogal wat werk, echter de instructie/montagehandleiding zegt hier niks over, heb precies gedaan wat er staat. Verkoper was ook in mijn ogen ondeskundig, voor de dagmaat waren de beugels te diep en hebben we ook niet de koof kunnen plaatsen ..... erg amateuristisch.
Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer positief, heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon
Goede kwaliteit en service
Ik ben zeer tevreden over Veneta.
Goede service
Top, we zijn echt heel erg goed geholpen!
Uitstekend!
Alles zoals ze beloven!