9.3 /10

checkbox99% beveelt Veneta aan!

Kwaliteit

E. Brouwer

Uitstekend.

Opvallende sterke punten:
Garantie bij fout inmeten, gratis nieuwe bestelling.

Melissa Lauwers

Zeer positief, heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

De levering kon last minute worden gewijzigd zonder problemen

Veneta

Super goedbedrijf, je wordt keurig geholpen, denken met je mee, zou het iedereen aanraden, fantastisch.

Opvallende sterke punten:
Geweldige service verlenen ze .

Geja

Goede kwaliteit en service

Duidelijke communicatie

Aria van Doorn

Geweldig, en een hele goede service. Voor iedereen aan te raden. Ik geef dit ook aan iedereen door. Beste kwaliteit ook!

Opvallende sterke punten:
Goede voorlichting, en ze nemen de tijd voor je.

Annemieke

Goed geholpen met inmeten en het past prima.. en staat heel mooi..zelf opgehangen dat ging ook goed..

Goede uitleg.

Arno

Ik ben zeer tevreden over Veneta.

Bruins

Duidelijke site

Joyce Marijnissen

Top, we zijn echt heel erg goed geholpen!

Klantvriendelijkheid en service

Mechje

Opvallende sterke punten:
Vitrage werd op afgesproken dag geleverd, netjes verpakt. Door verstelbare haakjes past het perfect.

Arjan van Tintelen

Naveena

Duidelijk uitleg

Peter van der velden

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voor levering krijg je diverse overdreven mails, 's nachts om 03.00uur dat de jaloezieen in productie gaan tot noch 2 nachtjes slapen. Levering is goed en na ophangen volgens instructie is het bedienen het kantelen van de lamellen stroef. Klacht ingediend per mail of dit normaal is en per mail heb gemeld, blijft Veneta steken in standaard reactie en automatische reacties, zonder echte antwoorden te geven. Stuur foto's // filmpjes / etc. Nu komt het, ik geef zelf aan dat de ophangbeugel ter hoogte van het koord zit, advies Veneta "eventjes" verplaatsen !! Hoe dan dat is nogal wat werk, echter de instructie/montagehandleiding zegt hier niks over, heb precies gedaan wat er staat. Verkoper was ook in mijn ogen ondeskundig, voor de dagmaat waren de beugels te diep en hebben we ook niet de koof kunnen plaatsen ..... erg amateuristisch.

Snelle verkopers

Veneta verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veneta heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2015

Veneta

Bij VENETA.COM vind je altijd wat je zoekt; of je nu op zoek bent naar houten jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen of shutters. Ook vind je in ons assortiment top-down of bottom-up plisségordijnen geschikt voor rechte, draaikiep- en dakramen. Voor iedere ruimte vind je wel geschikte raambekleding, kleed bijvoorbeeld je badkamer aan met aluminium jaloezieën of vochtbestendige houtlook jaloezieën.

Loggerweg 2

8042PG Zwolle

Kwaliteit

E. Brouwer

Uitstekend.

Opvallende sterke punten:
Garantie bij fout inmeten, gratis nieuwe bestelling.

Melissa Lauwers

Zeer positief, heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

De levering kon last minute worden gewijzigd zonder problemen

Opvallende sterke punten:
Geweldige service verlenen ze .

Geja

Goede kwaliteit en service

Duidelijke communicatie

Aria van Doorn

Opvallende sterke punten:
Goede voorlichting, en ze nemen de tijd voor je.

Annemieke

Goede uitleg.

Arno

Ik ben zeer tevreden over Veneta.

Bruins

Duidelijke site

Joyce Marijnissen

Top, we zijn echt heel erg goed geholpen!

Klantvriendelijkheid en service

Mechje