Veneta

Kwaliteit

Henk

Prima product alleen klantenservice kon status van bestelling niet vertellen. Ik belde ze omdat er niet was geleverd op de dagen welke als indicatie werden opgegeven. Vervelend, zeker als er in... Prima product alleen klantenservice kon status van bestelling niet vertellen. Ik belde ze omdat er niet was geleverd op de dagen welke als indicatie werden opgegeven. Vervelend, zeker als er in termen van ‘waarschijnlijk ontvangt u vanavond een trackingscode’, wat dan ook niet gebeurde. Uiteindelijk wel erg tevreden en kom zeker terug.

A Hagen

Familie Stokkerman

Uitstekend

NickNico

Keurihmge snelle levering.
Alles klopt. Duidelijke handleidingen en goede voortgang updates

Duidelijke online uitleg

Laura

Enorm tevreden met Veneta. Goed telefonisch geholpen met uitzoeken en opmeten. Snelle levering en erg goede kwaliteit overgordijnen.

Opvallende sterke punten:

Goede klantenservice, snelle levering en goede kwaliteit

Corrie

Superblij !

Opvallende sterke punten:

Grote keus en duidelijke uitleg
Wordt goed geïnformeerd over bestelstatus
Snelle levering en gunstige prijs

M.Huberts

Top ervaring

Opvallende sterke punten:

Goed advies gekregen van Sergio!
Heel mooi maatwerk geleverd!
Snelle levering!

Pascal Muijrers

Eerst beetje sceptisch over online bestellen, maar na afspraak voor thuis inmeten en perfect advies van de vertegenwoordiger. Was ik overstag en heb ze besteld. Nog voor de afgesproken leverdatum... Eerst beetje sceptisch over online bestellen, maar na afspraak voor thuis inmeten en perfect advies van de vertegenwoordiger. Was ik overstag en heb ze besteld. Nog voor de afgesproken leverdatum kreeg ik al bericht dat ze onderweg waren. Plisse gordijnen easyfix als bouwpakket gekregen zoals afgesproken. Deze waren super makkelijk in elkaar te zetten, zeer goed voorbereid in de fabriek. Echt plug and play, kind doet de was.
Kan het iedereen aanraden.
Veneta bedankt voor de service, zeer tevreden klant erbij.
Groet Pascal M.

Opvallende sterke punten:

Snelle levertijden, goed advies, goed verpakt, Track en trace verzending.

Steffie

Heel goed

Opvallende sterke punten:

Zeer snel geleverd en alles perfect op maat gemaakt