Veneta

Kwaliteit

Tineke de boer

Heel fijn! 2x langs geweest om te bekijken en te meten. Veel keuze. Geduldig. Vriendelijk en de jaloezieen zijn zo mooišŸ˜

Opvallende sterke punten:

Veel keus en makkelijk zelf op te hangen!!

Lambrechts Peter

Prima service

Prima afwerking

Gerrie van Marwijk van Ottele

Wij zijn superrrrr blij met onze raam decoratie van Veneta. Adviseur Roel van Ottele heeft ons uitstekend geholpen met het uitzoeken van de gordijnen en jaloezieĆ«n. Ze hangen zo mooi stukje vakwerk... Wij zijn superrrrr blij met onze raam decoratie van Veneta. Adviseur Roel van Ottele heeft ons uitstekend geholpen met het uitzoeken van de gordijnen en jaloezieĆ«n. Ze hangen zo mooi stukje vakwerk šŸ‘ŒšŸ‘Œ

Opvallende sterke punten:

Geen lange levertijden, alles is perfect

Sakina

Stefan kwam thuis advies geven en luisterde erg goed. Was heel vriendelijk en keek samen wat passende raamdecoratie bij mij thuis was.

Opvallende sterke punten:

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit raamdecoratie, en snelle levering

Hiddo Boomsema

Top bedrijf.
Zeker aanrader.
Netjes en vriendelijk personeel.

Gratis inmeten.

Sandra Schlenter

Super!!!

Opvallende sterke punten:

Snelle levering en zeer schappelijke prijs

Janny

Wat een fijn bedrijf. Juiste voorlichting, goed kleuradvies, keurige levering en het staat prachtig.

Goed ingemeten.

Smits

Perfecte service

Perfect gemeten

Lisa

Goede service

Opvallende sterke punten:

Snelle reactie en levering kan je goed bijhouden

Joanne Snippe

Goede uitleg over de verschillende soorten en kleuren vouwgordijnen (die we graag beneden wilden)! Toen ik vroeg of boven ook nog opgemeten kon worden heb ik ook daar tips voor soort en kleur... Goede uitleg over de verschillende soorten en kleuren vouwgordijnen (die we graag beneden wilden)! Toen ik vroeg of boven ook nog opgemeten kon worden heb ik ook daar tips voor soort en kleur gekregen en die meteen erbij kunnen bestellen :) Heel erg bedankt Kevin! Super geholpen! Wij genieten alweer een tijdje van onze prachtige gordijnen!

Opvallende sterke punten:

Goede uitleg, adviseur nam de tijd