Veneta

Kwaliteit

Tonny

Super blij met de fijne raamdecoratie, werkt perfect

werkt erg soepel

M

Goede en snelle service!

Opvallende sterke punten:

Advies gesprek is aan te raden super fijn!

Rutgers

Bestellen ging makkelijk en de levering ging goed. De producten het belangrijkste zagen er lekker lux uit en de maten waren goed.

Goed product geleverd

Sisksa koridon

Dat is goed

Opvallende sterke punten:

Ze moeten alleen over gemaakt worden

van de Brink

Opvallende sterke punten:

Gratis opmeten thuis en ideeën geven.

Schrooders Gelissen

Prettig gesprek en goed advies, gaf ook duidelijk waarom iets niet kon of niet mooi zou zijn. Geen dwingend verkoop praatje! Voelde ook echt als een vrijblijvend gesprek. Meteen een offerte met de... Prettig gesprek en goed advies, gaf ook duidelijk waarom iets niet kon of niet mooi zou zijn. Geen dwingend verkoop praatje! Voelde ook echt als een vrijblijvend gesprek. Meteen een offerte met de totale kosten.

Opvallende sterke punten:

De garantietermijn en het feit dat mocht ik twijfelen over de kleur ik eenmalig kostenloos zou mogen ruilen voor een andere kleur

Greke Veenendaal

Mijn ervaring met dit bedrijf zit in de top!!!!!

Opvallende sterke punten:

zeer vriendelijke benadering, snelle levering, prima kwaliteit en service

Wendy Edwards

Geweldig

Communicatie

Marieke Stoffers

Wij hebben super goeie ervaring met Veneta. Er komt iemand langs voor advies en meet alles in. Daarna werden onze gordijnen en plissés binnen 2 week geleverd. Echt super snel! Duidelijke... Wij hebben super goeie ervaring met Veneta. Er komt iemand langs voor advies en meet alles in. Daarna werden onze gordijnen en plissés binnen 2 week geleverd. Echt super snel! Duidelijke beschrijving hoe je alles moet monteren. Dus wij raden Veneta zeker aan!

Opvallende sterke punten:

Het advies gesprek, de tijd die ze voor je nemen en dat je gelijk de prijs weet en de producten kan bestellen. En de levertijd is super snel!

Lydia Romijn

Opvallende sterke punten:

Kregen goed advies van Willard,en dacht met je mee.En rolgordijnen waren precies op maat en makkelijk te bevestigen.Zijn er blij mee.