Veneta

Kwaliteit

Nadine

vriendelijk personeel en correcte afspraken.
Netjes werk afgeleverd.

Correct en mooi

Erik

Ik woon in de buurt van Leuven. 34 jaar geleden kocht ik een aluminium jaloezie bij Ikea, het ding zag er niet meer uit. Ik op zoek naar een nieuwe, en omdat ik graag bij onze eigen handelaars koop,... Ik woon in de buurt van Leuven. 34 jaar geleden kocht ik een aluminium jaloezie bij Ikea, het ding zag er niet meer uit. Ik op zoek naar een nieuwe, en omdat ik graag bij onze eigen handelaars koop, ging ik op bezoek bij verschillende winkels. Supervriendelijk ontvangen tot ik het prijskaartje zag. Meer dan 3x duurder !!! en beweren dat het een kwaliteitsverschil is, tewijl ik goed op het computerscherm kon meevolgen dat ze de gegevens intikken in allemaal dezelfde programma's .... en die komen (vermoed ik) allemaal in het Verre Oosten terecht.
Dus ipv in het Leuvense tussen 450 en 600 euro (!!!) te dokken, waagde ik mijn kans bij Veneta.
Voor eenzelfde jaloezie betaal ik hier ...... 196 euro.
Van bestelling tot levering duurde het een kleine drie weken.

PRO:
- onberispelijke kwaliteit
- afmetingen op de cm exact wat ik gevraagd had
- komt degelijk verpakt aan
- zeer eenvoudige montage, en
- instructie video op youtube

KAN BETER:
- er worden de nodige vijzen bij geleverd, maar geen pluggen.
- op de website krijg je snel en duidelijk de offerteprijs. Maar als je dan daadwerkelijk bestelt, dan komt er plots nog eens een kleine 10 euro leveringskost bij. Ik heb geen probleem met 10 euro, maar ik vind dit buitengewoon ergerlijk: als ik een offerte vraag, dan verwacht ik 1 prijs all in, en geen extraatjes nadien.

CONTRA: geen

PS: ik heb hier ondertussen mijn tweede order geplaats, plus mijn vriendin gaat ook aan de slag op de website van Veneta.
Jammer voor de leuvense handelaars, maar TROP is TROP als het over overdreven winstmarges gaat.

Opvallende sterke punten:

het vertrouwen waard, nauwkeurig en kwalitatief

JJ

Matige kwaliteit, als je gordijnen wilt moet je zelf heel veel inspanning doen. Inmeethulp en advies aan huis duurt maanden. Bij mij zijn de gordijnen te kort geleverd met heel veel haaltjes.... Matige kwaliteit, als je gordijnen wilt moet je zelf heel veel inspanning doen. Inmeethulp en advies aan huis duurt maanden. Bij mij zijn de gordijnen te kort geleverd met heel veel haaltjes. Kwaliteit is matig. Voor nieuwe gordijnen moet je zelf alles oplossen, opnieuw inmeten en acties ondernemen. Nieuwe gordijnen krijg je wel aangeboden maar geen compensatie. Weer weken wachten en heel veel doen.

Goede bereikbaarheid

Reactie Veneta:

Update 1-11:
Goedemiddag,
Vanuit je adviseur hebben we begrepen dat er intussen contact is geweest.
Mochten er in de toekomst zaken zijn waarbij we kunnen helpen horen we dat graag....
Update 1-11:
Goedemiddag,
Vanuit je adviseur hebben we begrepen dat er intussen contact is geweest.
Tyra - Veneta.com
***************************************************************************
Beste,
Bedankt voor het delen van je ervaring, wij waarderen dat jij hier de tijd voor neemt.
We hebben de situatie gelijk even bij je adviseur neergelegd, zij geeft aan dat jullie gelukkig al veel met elkaar in contact zijn geweest hierover. Ze gaat weer contact met je opnemen om de feedback te bespreken en opzoek te gaan naar een oplossing.
Met vriendelijke groet, Isa - Veneta.com

gbm

Goede Kwaliteit en de klantenservice is top!

Opvallende sterke punten:

Prima service van Koen, iemand die met je meedenkt netjes ingemeten en goede adviezen had.

Bianca

Prima adviseur

Wijlaars

Goede service en kwaliteit

Opvallende sterke punten:

Snel de staaltjes binnen en handige site waarbij het bestellen van op maat gemaakte inbetween en plissé gordijnen gemakkelijk was en ze passen perfect.

Jay Kupers

Zeer vriendelijk en snelle service.

Opvallende sterke punten:

Zonder moeite komt een vertegenwoordiger alles opmeten en maakt ter plaatse offertes voor jou.

C. Wijnhoven

Wij zijn zeer tevreden met onze raamdecoratie van Veneta. Van aanmelding, tot het installeren - top! Er wordt een goed advies gegeven en er wordt meegedacht, wat we als erg prettig hebben ervaren.... Wij zijn zeer tevreden met onze raamdecoratie van Veneta. Van aanmelding, tot het installeren - top! Er wordt een goed advies gegeven en er wordt meegedacht, wat we als erg prettig hebben ervaren. Het enige minpuntje was (maar dan ook echt het enige) is dat de afspraak met de monteur voor het installeren best lang duurde (ca. 3 maanden). Maar achteraf, het wachten dik & dubbel waard! Chapeau Veneta!

Opvallende sterke punten:

Goed advies, wordt meegedacht.

Fam. Pullen

Onze dochter had goede ervaringen met Veneta. Dus wij hadden ook een afspraak gepland. Jeroen kwam op bezoek en dit ging vlot en ontspannen. Nu hangen de gordijnen en we zijn dik tevreden. Heel... Onze dochter had goede ervaringen met Veneta. Dus wij hadden ook een afspraak gepland. Jeroen kwam op bezoek en dit ging vlot en ontspannen. Nu hangen de gordijnen en we zijn dik tevreden. Heel mooi, strak ingemeten!
Wij raden dit bedrijf dus echt aan!

Mooi, strak ingemeten