Veneta

Jan

(Bewerkt)

Communicatie en levering prima

Opvallende sterke punten:

Levering en beste zeer gemakkelijk. Montagehandleiding niet geheel duidelijk.
De 1e was tobben, de overige waren daarna een makkie.

Shauni Cattrysse

Na 3 maal een aankoop te doen bij Veneta zijn wij telkens enorm blij met het resultaat.

Opvallende sterke punten:

Flexibiliteit van de werknemer Gilles!!
Zeer goeie communicatie en opvolging. Enorm blij met prijs/kwaliteit.

Wahida

Super fijne service!

Opvallende sterke punten:

Denken met je mee, erg fijn!

Fam. H Philippi

Alfred Janssen

Allereerst is het bestellen online heel makkelijk met duidelijke uitleg.
Daarna netjes de bevestiging en info over het verdere verloop van de bestelling en levering.
Het werd geleverd door...
Allereerst is het bestellen online heel makkelijk met duidelijke uitleg.
Het werd geleverd door een vriendelijke chauffeur en in ons geval betrof het luxaflex, dat was zo netjes verpakt. het past ook allemaal perfect, de kwaliteit is erg mooi en de kleur valt ook geweldig goed uit. Dus niets dan lof. Onze kinderen hebben eerder al producten besteld bij Veneta en vanwege hun goede ervaring durfde wij het ook aan. Totaal geen spijt van !

Opvallende sterke punten:

Duidelijke uitleg over de in meting en het uiterst netjes verpakte product

Anja Smeulders

Heel goed

Opvallende sterke punten:

Heel fijn dat er een adviseur thuis komt, met je meedenkt en verder alles voor je inmeet en besteld, snel geleverd en duidelijk uitgelegd hoe te monteren.

Jacques van Steenveldt

Komen afspraken prima na! Uitstekend

Opvallende sterke punten:

Eenvoudig, simpel en snel.

WA Oortwijn

Goed bedrijf, hele goede service.
Komen hun afspraken na.

Opvallende sterke punten:

Sturen gratis kleurstalen op.
Wat ook fijn is dat ze meetgarantie aanbieden

H Van Eeuwijk

Positief

Klantvriendelijk

Van der sluis

Echt super fijn. Bij de meeste sites kon ik het niet bestellen omdat de ramen te groot waren. Maar hier bij veneta is het gewoon perfect. Het hangt mooi het ziet er goed uit en kwaliteit is echt... Echt super fijn. Bij de meeste sites kon ik het niet bestellen omdat de ramen te groot waren. Maar hier bij veneta is het gewoon perfect. Het hangt mooi het ziet er goed uit en kwaliteit is echt super.

Opvallende sterke punten:

Mooi goeie kwaliteit touwtjes die niet te lang zijn en daardoor perfect. Ze verduisteren goed.