Fam Nijkerk
Zeer prettig en goed
Een zeer fijne ervaring. Een duidelijke site, en een nette offerte. Ik had per ongeluk de verkeerde maat gemeten van de overkapping. Geen probleem, ze zijn de geleverde glasplaten weer komen ophalen en de goede maat komen brengen.
Na bezoek in de showroom, 3 glasdeuren besteld. Kon vrij snel geleverd worden op de afgesproken datum. Eenvoudig te monteren met 2 personen. Mooi eindresultaat .
Vriendelijk en meedenkend, service gericht
Een goede ervaring. Snelle levering, alles is netjes verpakt. Ook het installeren was een eitje. Het enige jammere vind ik dat er geen rubber dopjes bij zitten die men in de schuifdeuren aan de onderkant kan zetten om zo het bonken tegen het zijprofiel te verhelpen.
Super service, snelle reactie
Kundig bedrijf deskundige medewerkers
Prima informatie en service, de montage uitleg zou iets uitgebreider kunnen.
We zijn super goed geholpen en professioneel advies gekregen, van het bezoek tot aan de levering is alles super goed gelopen. Top bedrijf.
Uitstekend
Zeer prettig, van aankoop in de showroom tot levering.
Mooie showroom, professioneel geholpen. Schuifwand gelijk meegenomen. Mooie kwaliteit en vriendelijke bekwame mensen!
Goede service
Goed geregeld en keurig volgens afspraak
Tusol verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tusol heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer prettig en goed
Vriendelijk en meedenkend, service gericht
Super service, snelle reactie
Kundig bedrijf deskundige medewerkers
Prima informatie en service, de montage uitleg zou iets uitgebreider kunnen.
Uitstekend
Zeer prettig, van aankoop in de showroom tot levering.
Goede service
Goed geregeld en keurig volgens afspraak