Peter Admiraal

Uitstekend

Wouter

Zeer prettig, van aankoop in de showroom tot levering.

Roland Timans

Mooie showroom, professioneel geholpen. Schuifwand gelijk meegenomen. Mooie kwaliteit en vriendelijke bekwame mensen!

Dehenau

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service

L Harms

Goed geregeld en keurig volgens afspraak

Richard Achterberg

SterSterSterSterLege ster

prettige en goede keuze geweest.

Veranda Glaswand Barneveld

Klantvriendelijk en heel plezierig geholpen… goed advies!

Ofman

Ik had een speciale wens die niet aan te maken was online maar ik ben heel goed geholpen, keurig de offerte ontvangen een een levertijd na mijn vakantie afgesproken. Een paar dagen voor levering ben ik opgebeld voor de leverdatum en half uur voor levering.

jeffrey den haese

professioneel makelij

www.bouwbedrijfmarum.nl

Prima contact en overleg met daarbij een nette offerte. Levering volgens afspraak, ik raad dit bedrijf daarom ook aan, omdat wij zeer tevreden zijn.

Ardjan Slabbekoorn

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn prima geholpen, en hebben online alles besteld en geleverd gekregen, zijn er erg blij mee.

Stulen

Nog niets gekocht, alleen nog maar informatie ingewonnen. Zonder afspraak binnen gelopen, maar de medewerker had tijd voor ons. We zijn ontzettend goed geholpen en de medewerker dacht met ons mee, ZONDER zijn ideeën op te dringen. Medewerker was vriendelijk, nam de tijd voor ons en bracht zijn ideeën op een humoristische wijze. Precies zoals wij dat prettig vinden.Alleen al door onze prettige ervaring zouden wij in zee gaan met dit bedrijf. Let wel, geen ervaring met het product en de service die het bedrijft levert.

Havekes

Goede en snelle levering. We hadden nog een aantal vragen en deze zijn vlot en correct beantwoord. Het product is van goede kwaliteit.

Edwin broekhuis

Zeer prettige service, vanaf het begin tot aan de levering zeer goed geholpen! Bij Montage zagen wij dat een glas wand was beschadigd maar met een mailtje en de foto gestuurd belde ze mij al terug dat ze een nieuwe gingen bestelen die is vandaag geleverd Erg tevreden!!

Verstappen

Prettig bedrijf. Denken mee in oplossingen om ook een schuifwand te kunnen plaatsen bij een zelfbouw afdak. Kundige montage medewerkers en laten geen rommel achter. Onderbalk montage op hardhouten piketten zodat een gebakken klinker vloer weer makkelijk terug te leggen is.

VerandaGlaswand.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VerandaGlaswand.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2021

VerandaGlaswand.nl

Tusol verlengt het buitenseizoen met slimme, heldere oplossingen, zodat jij het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Onze glazen schuifwanden en terrasoverkappingen creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Ga jij voor een van onze stijlvolle opties? Dan kun je rekenen op snelle offertes, betrouwbare opvolging en een persoonlijke aanpak. Want ook onze dienstverlening is helder en duidelijk!

Peter Admiraal

Uitstekend

Wouter

Zeer prettig, van aankoop in de showroom tot levering.

Roland Timans

Dehenau

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service

L Harms

Goed geregeld en keurig volgens afspraak

Richard Achterberg

SterSterSterSterLege ster

prettige en goede keuze geweest.

Veranda Glaswand Barneveld

Klantvriendelijk en heel plezierig geholpen… goed advies!

Ofman

jeffrey den haese