Ab
Veranderstroom levert uitstekende service met een betrokken en professioneel team. Veranderingen worden soepel en efficiënt doorgevoerd, met een mensgerichte aanpak. Zeer tevreden
- Product of service:
- Zonnepanelen
Aardige mensen maar het loopt niet altijd goed
Zeer tevreden over alle processtappen vanaf de offerte t/m de levering van de zonnepanelen.
De planning en uitvoerders stonden open voor mijn persoonlijke wensen/ideeën. De monteurs en electroman werkten netjes en volgens geldende regelgeving. De uitleg en toelichting was goed. Kortom tot nu toe, positieve ervaring.
DuurzaamXL heeft onlangs zonnepanelen bij ons geïnstalleerd en ik ben onder de indruk! Het team was niet alleen gedreven en beleefd, maar hun werk was ook van topkwaliteit met een uitstekende afwerking. Plus, ze hebben heldere uitleg gegeven over hoe alles werkt. Een dikke pluim voor DuurzaamXL voor hun professionaliteit en expertise in duurzame energieoplossingen! #DuurzaamXL #ZonneEnergie #GroeneToekomst🌱☀️🔋
Professioneel met klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Van eerste gesprek, inspectie, plannen tot het vakkundig en strak leggen van de panelen. Sjoerd, Micha, Daan, John, Roy en Yanoa hartstikke bedankt!!! Daphne
Bij de sales afdeling wordt de tijd genomen om alle (technische) vragen te beantwoorden of via ondersteuning te beantwoorden. De installatie verliep vlot, waarbij je als nieuwsgierige klant niet het gevoel krijgt dat je in de weg staat. Er is nog een extra check of alles klopt wat er in de offerte staat. Nu middels de app bijhouden hoeveel stroom de panelen opleveren.
Goed bedrijf van begin tot eind goed meegenomen in het proces.
Zeer goed, denken met de klant mee.
Veranderstroom heeft me duidelijk geïnformeerd, zijn correct, hebben verstand van zaken en hebben instalateurs die voorgaande onderstrepen. Prettig bedrijf om zaken mee te doen erg tevreden.
Snel en vakkundig
Klantvriendelijkemedewerkers
Mijn ervaring met het bedrijf is meer dan goed.
Ik heb een zeer goede ervaring met Veranderstroom! Vanaf eerste contact tot en met oplevering prettig en goed contact gehad. Zijn tijdens het hele traject goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Medewerkers zijn zeer vakbekwaam, behulpzaam en denken met me mee om een zo optimaal mogelijke opbrengst te realiseren. Alles werkt prima en ben zeer tevreden, top levering door Veranderstroom!
Ik heb vanaf de voorbereiding tot (na) uitvoer altijd prettig contact gehad en het werk is dan ook naar behoren opgeleverd.
Veranderstroom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veranderstroom heeft de volgende resultaten bereikt:
Aardige mensen maar het loopt niet altijd goed
Goed bedrijf van begin tot eind goed meegenomen in het proces.
Zeer goed, denken met de klant mee.
Snel en vakkundig
Klantvriendelijkemedewerkers
Mijn ervaring met het bedrijf is meer dan goed.
Veranderstroom heeft de volgende resultaten bereikt: