Stijn van merendonk (Academie voor motivatie en gedragsverandering)
Goed opgepakt en ons uitstekend verder geholpen om professioneel bereikbaar te zijn.
Eugenie Verhaar (Kwaliteit en ICT)
Ik ben blij met verbonden.nl. De software is erg makkelijk en alles werkt direct.
Iris van Grieken (inkoopGroep Nederland)
Prima service!! Snelle reactie op mail. Ondanks dat veel digitaal gaat, toch blij met persoonlijk contact.
Erwin Romkes (Flex Internet Solutions)
Alles is duidelijk, beheerspaneel ook! Prima!
Gijs Bullens - Allemaal Sporten
Tevreden, verder nog geen feedback. Kan het nog niet zo goed beoordelen omdat we met ons bedrijf nog niet operationeel zijn.
Dave van Poetscentrum Aalsmeer
Alles werkt perfect! Erg handig.
Nordesign van Nordin Ben Allal
Uiterst tevreden met de diensten van Verbonden. Klantenservice is ook erg vriendelijk en ze hebben voor ieder probleem wel een oplossing. Meerdere bedrijven uitgeprobeerd, maar voor problemen waar...Uiterst tevreden met de diensten van Verbonden. Klantenservice is ook erg vriendelijk en ze hebben voor ieder probleem wel een oplossing. Meerdere bedrijven uitgeprobeerd, maar voor problemen waar andere bedrijven ''nee'' op zeggen, heeft Verbonden de oplossing. Kan niet anders zeggen. Hoop dat ze ook nog een lange tijd meegaan.
Praktijk de Regenboog - Anne Marie
Ga vooral zo door!
OPAdvies
Tot nu toe goed, ik begreep het instellen in het begin niet maar ik ben heel vlot heel goed geholpen via de chat. Verder ben ik er nog te kort bij om een realistisch beeld te geven.