Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Een fijne service en klantvriendelijk

Jo Bollen

Geweldige ervaring! Zeer snelle levering.

Doe roerstokjes bij de verf.

Spek

Prettig, soepel en behulpzaam

Klant vriendelijk, als leek moet je wel goed thuis zijn in welke verf je moet hebben, kleur, nummer. Om de juiste verf te bestellen. Dit gaat dus om de website.

Luc.

Goed.

Zodra er een order is van boven de €....., dan vind ik het beter om het kosteloos te versturen.
Vele bedrijven doen dit.
Met vriendelijke groet.

Edwin Jongman

Graag beoordelingformulieren sturen overdag, niet in de nachtelijke uren, dan slaap ik namelijk.

Harm

De assortimentskeuze is zeer uitgebreid. De website is heel gebruikersvriendelijk en eenvoudig. De afhandeling en verzending zijn heel snel. De volgende dag al staat de bezorger voor de deur, zelfs... De assortimentskeuze is zeer uitgebreid. De website is heel gebruikersvriendelijk en eenvoudig. De afhandeling en verzending zijn heel snel. De volgende dag al staat de bezorger voor de deur, zelfs als het een niet alledaags product betreft. En twijfelt men, dan wordt je keurig gebeld voor persoonlijk overleg.

Geen.

Schoonen

Goede service en snelle levering. Het product zelf vind ik minde, De vernis was dik, droogde slecht en smeerde slecht uit.

Bij de producten die aangeboden worden is het zeer wenselijk om meer informatie te geven betreffende de verwerking en de droogtijden.

jorna

Goede en snelle service

Zeer correct en snelle levering. vriendelijk personeel.

geen verbetering nodig.