Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Op zaterdagochtend verf besteld en opgebeld om door te geven dat ik er nogal haast mee had. Ze beloofden het maandag te verzenden. Toen ik dinsdag belde omdat ik het track and trace nummer wilde... Op zaterdagochtend verf besteld en opgebeld om door te geven dat ik er nogal haast mee had. Ze beloofden het maandag te verzenden. Toen ik dinsdag belde omdat ik het track and trace nummer wilde hebben was het antwoord 'ohja sorry we verzenden het pas vandaag.' Ik heb de order geannuleerd en gelukkig mijn geld teruggekregen.

Ondanks dat mijn order niet door ging heeft het bedrijf op mij een goede indruk achter gelaten.

Hans Tiekstra

De voortgang van de afhandeling van de order werd goed gecommuniceerd.
Alles was uitstekend verpakt.
De verzendkosten schrikken niet af.

Body Quality, schoonheidssalon

Overzichtelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te bestellen.

Dat je bij de bestelling meteen kunt invoeren wanneer je de producten bij voorkeur wenst te ontvangen (er zijn altijd wel dagen bij dat je thuis bent, of iemand thuis is, dat is ook fijn voor de... Dat je bij de bestelling meteen kunt invoeren wanneer je de producten bij voorkeur wenst te ontvangen (er zijn altijd wel dagen bij dat je thuis bent, of iemand thuis is, dat is ook fijn voor de post) Maar als je dat naar jullie mailt komt het ook goed. Maar niet alle mensen denken daaraan!

Reactie Verfcompleet.nl:

Bedankt voor uw feedback. Momenteel zijn wij bezig met een grote update. In de toekomst is het mogelijk zelf het bezorgmoment te bepalen. Wij verwachten dat deze optie binnen een maand beschikbaar is.

Custom Expo

Heldere site, makkelijk om te bestellen.

Mijn ervaring is dat als je voor 16:00 uur besteld je de goederen de volgende dag in huis hebt. Beide keren dat ik besteld heb zijn de goederen een dag later geleverd.. Vond ik toch jammer.

Andre Mink

Snel en correct

Top, goede prijzen, goede levering!

Beits besteld en volgende dag in huis!

niks aan verbeteren

Prettig en snelle levering