Marianne
- Deskundigheid
- 5
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
Goede service!!
Zeer slecht
Zeer positief
Zeer goede ervaring
Zeer goed! Pot verf was open gegaan tijdens transport. Na een e-mail werd ik opgebeld om te vragen welke hoeveelheid verf er verloren was gegaan. De volgende dag stond er een nieuwe emmer verf voor de deur. Zeer klantvriendelijk.
Kwam als goedkoopste naar voren
Top
Verfcompleet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verfcompleet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Verfcompleet.nl