Monique Tukker
- Product of service:
- standaard verhuisdoos
94% beveelt Verhuisdozenloods.nl aan!
Prima levering, fijne dozen voldoen goed, de standaard verhuisdoos gekozen.
Veel keus. Ook alle extra benodigdheden zoals bubbelplastic, tape, matrashoezen. Snel en netjes bezorgd.
Snel en netjes
Fijne ervaring.
Voor 2de keer besteld en alles perfect verlopen. De dozen zijn van zeer goede kwaliteit!
Zeer goed.
Perfecte service
Heel gord
Vriendelijke ontvangen en kreeg tape en bubbelfolie als extra mee! Stevige verhuisdozen! Aanrader!
Leuk en fris bedrijf!
prima
Prima!
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Stevige handige boekendozen.
Goede verhuisdozen
Verhuisdozenloods.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verhuisdozenloods.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel gord
Leuk en fris bedrijf!
prima
Prima!
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Stevige handige boekendozen.
Goede verhuisdozen
Verhuisdozenloods.nl heeft de volgende resultaten bereikt: