Maarten Neerincx
Prettige communicatie, duidelijke afspraken en snelle service. Uitstekende partij om mee samen te werken.
Ik ben erg tevreden met de duidelijke communicatie en korte lijnen!
Zeer tevreden!
Wij zijn heel blij met de samenwerking met Hubbs
Meer dan goed kom afspraak naar. En zorg goed net voor woningen
inmiddels meerdere jaren mijn woning toevertrouwd aan Hubbs, woning wordt regelmatig gecontroleerd en kleine storingen en of problemen vrijwel direct opgelost. Ben zelf meerdere keren meegeweest . Kan niet anders oordelen dat communicatie en service bij het team zeer goed is!!
Fantastisch
Zeer goed, zeer fijn om met Daan te werken duidelijke communicatie , wanneer er iets is lossen we dat snel op, dus geen klachten
Duidelijke afspraken, correcte uitvoering, zeer goede communicatie
Ik heb Hubbs klant reviews alle maal gelezen . zeker ga ik mijn woning via Hubbs verhuren binnen kort .
Goed, prettig contact. Verhuur snel geregeld. Keurige bewoners, niets op aan te merken.
Wij zijn tot dusver erg blij met Hubbs.
Goed.
Correct, duidelijk, fair.
Ik woon voor mijn werk in het buitenland en Hubbs regelt het beheer van mijn woning. Door de afstand en het tijdsverschil is het voor mij erg fijn om alles uit handen te kunnen geven. Hubbs houdt mij goed op de hoogte en zorgt dat alles soepel verloopt, waardoor ik er geen omkijken naar heb.
Verhuur Zeker verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verhuur Zeker heeft de volgende resultaten bereikt:
Verhuur Zeker
Mandenmakerstraat 21
2984AS RIDDERKERK
Ik ben erg tevreden met de duidelijke communicatie en korte lijnen!
Zeer tevreden!
Wij zijn heel blij met de samenwerking met Hubbs
Meer dan goed kom afspraak naar. En zorg goed net voor woningen
Fantastisch
Duidelijke afspraken, correcte uitvoering, zeer goede communicatie
Wij zijn tot dusver erg blij met Hubbs.
Goed.
Correct, duidelijk, fair.