8.2/10

R. Zwaaf

Netjes op tijd geleverd. Goede service en goede kwaliteit lampjes voor een mooie prijs. Zelfde kwaliteit krijg je niet voor deze prijs bij een andere shop. E.e.a. was voor mij onduidelijk, dus had... Netjes op tijd geleverd. Goede service en goede kwaliteit lampjes voor een mooie prijs. Zelfde kwaliteit krijg je niet voor deze prijs bij een andere shop. E.e.a. was voor mij onduidelijk, dus had ik gebeld. Werd vriendelijk te woord gestaan en werknemer had goede kennis van zaken. Bedrijf is echt een aanrader.

Victor IJff

dimmers besteld op afstandbediening besteld en inbouw lampen besteld voor de overkapping en de producten zijn wat je mag verwachten

Telefonisch bereikbaar voor info en uitleg

R. Vervaart

Snel , duidelijke info en hulp.

Snelle reactie op vragen en een duidelijk antwoord

Johan De Bruycker

Prima webwinkel, superkleine ledspotjes besteld om in onze carport te plaatsen. 6 stuks van 2 Watt en deze geven echt voldoende licht wat verrassend is gezien hun klein formaat.
Heel tevreden...
Heel tevreden mee!

Mooie goede producten, vlotte bestelling, communicatie en levering.

Michel

Prima service en snelheid. Reageren snel op vragen en producten waren zoals beloofd. Voor herhaling vatbaar.

Service en snelheid.

VAN EYKEN RUDY

Zeer goede uitleg over de produkten

zeer duidelijke web site

Martijn

Ging prima. Reageerde snel op mijn vraag per mail. Geen enkel probleem !

Nee hoor

David

Goede producten, prima webshop

Erwin Westerbeek

product omschrijving en uitleg

prijs is goed

Harrie Bours

Alles OK!

Prima product dat niet overal te koop is.