8.2/10

Niet positief

Lastig als je in de buurt bent en je retourzending niet kwijt kunt en zo gedwongen bent om 6,95 portokosten moet betalen

Ben

Prettige website en snelle reactie

Aansluitschema bij product is niet duidelijk.

Scherpeprijzen

Van den Berk

Perfecte levering en goede kwaliteit

Scherpe prijs een snelle en correcte levering. prijs kwaliteit+++

prijs kwaliteit

Arno Mekers

Snelle levering tegen gunstige prijs

De vragen welke ik achteraf heb gesteld omtrent de voedingspanning van de LED's werden afgedaan alsof ik het allemaal niet begrijp, wellicht was het wel direct duidelijk geworden indien er een... De vragen welke ik achteraf heb gesteld omtrent de voedingspanning van de LED's werden afgedaan alsof ik het allemaal niet begrijp, wellicht was het wel direct duidelijk geworden indien er een fatsoenlijk antwoord werd gegeven met heldere uitleg.

zoals vermeld, snelle levering

Gerrie

Top-service.
Top-service.
Bij aankoop van 5 grondspots bleek van 1 in de rand een splinter van het glaasje af te zijn. Na hier melding van gemaakt te hebben werd gezegd dat het geen kwaad kon. Echter na een half jaar deed deze spot het niet meer en zat er water in. Ook een contactpuntje van het led-lampje was er af geroest. Na hier melding van gemaakt te hebben, heeft verlichtingkopen.nl mij zonder probleem kosteloos een nieuwe spot + led-lampje gestuurd. 10+

Prima kwaliteit, prima service. Missend onderdeel uit eerste zending werd meteen nageleverd na melding. Klasse!

Heleen Doornbos

We hebben lampjes voor de overkapping met dimmer gekocht. De levering was snel en het product is super

We wisten niet welke dimmer we moesten aanschaffen en na een telefoontje kregen we een link toegestuurd met de juiste dimmer.

Erik Beijk

Had spotjes besteld echter waren niet geheel zoals op de site stonden, en ik had er al een paar maar die waren dus anders, maar al met al keurig opgelost.

afbeelding van de bestelde spots kwamen nier geheel overeen.

ja op de manier hoe het is opgelost, toch tot een goede oplossing gekomen, of te wel erg prettig.