Erik
- Verbeterpunten of tips
- .
- Product of service:
- ledspots
93% beveelt Verlichtingkopen.nl aan!
perfect
Uitgebreid assortiment als je op zoek bent naar spots voor je overkapping. Zelfs verschillende mini inbouwspots die ik nodig had. Mooie hierbij, alle benodigheden voor installatie ervan, van draad, lasklemmen en uitgebreide beschrijving voor de installatie is er.
Onlangs 16 Ledlampjes GU10 besteld. De verzending vond voldoende vlot plaats maar over de verpakking was ik minder te spreken. Kennelijk was er geen passend doosje beschikbaar en werd een deel van de lampjes uit de verpakking gehaald en los in de doos gedaan. De originele verpakkingen dienden als vulmateriaal..... Gevolg: de kunststof lensjes en de aluminium sier-randjes beschadigd. Dit is niet oké wat mij betreft. De lampjes bleken het wel te doen overigens en de minder mooie zijn weggewerkt op plaatsen die er minder toe doen. Dit zou echter nooit mogen gebeuren. Tot op heden geen klacht over het lampje zelf dus de score wordt bepaald door de afhandeling.
Mooi spul en snel antwoord op vragen
Gewoon duidelijke site.
Fijn om gewoon met mensen te kunnen communiceren, die ook nog snel reageren!
Fantastisch, goede kwaliteit producten!
Snelle levering en goede service
Goed geregeld
Supergoed
Zeer goed !
echt goed
Net zoals eerdere ervaringen, snel antwoord op een per mail gestelde vraag en snelle levering. Ook het assortiment producten vind ik voor led verlichting duidelijk completer dan bij andere webshops. Dus erg tevreden.
Verlichtingkopen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Verlichtingkopen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Verlichtingkopen.nl
Neutronenlaan 64
5405NH Uden
Mooi spul en snel antwoord op vragen
Gewoon duidelijke site.
Fijn om gewoon met mensen te kunnen communiceren, die ook nog snel reageren!
Fantastisch, goede kwaliteit producten!
Snelle levering en goede service
Goed geregeld