J. Everts
slechte kwaliteit van het product. ik had kogelhalogeenlampen besteld, diverse lampen waren stuk, gloeielement scheef in de glazen bol
Ik had een mail verstuurd omdat mijn adres niet correct was en ik hen onmiddellijk een antwoord verkregen dat het nodige werd gedaan. Ik ben zeer tevreden van de service. Hartelijk dank . Carmen
3 wandlampen en 1 hanglamp besteld. Volgens de site met het zelfde glas, vandaar beide bestellingen. Helaas was het glas van de hanglamp niet wit maar donkergeel, dus pastte niet bij elkaar. Het glas was ook gebroken constateerde de uitgifte van UPS.
D
zeer tevreden
Duidelijke info op website, duidelijke communicatie over levering en super snel geleverd, complimenten!
goed
Top
Snelle levering, alles prima in orde.
Duidelijk en snel
Snel en goed!
Nickel
bedrijf heeft een groot assortiment. het zoeken naar producten gaat ook goed. Alleen de bestelling online verliep niet goed. heb gebeld en daarna de bestelling gemaild. De keuze van factuur adres en bezorg adres verliep ook niet soepel. Dit verdient aandacht. Het product in goede staat ontvangen en vlot.
Snel besteld en snel geleverd, helaas 2 van de 3 lampen stuk bij aflevering.
supersnelle levering, goede prijs.
VerlichtingNL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:
VerlichtingNL
Staalsteden 4.7A
7547 TA Enschede
D
zeer tevreden
goed
Top
Snelle levering, alles prima in orde.
Duidelijk en snel
Snel en goed!
Nickel
Snel besteld en snel geleverd, helaas 2 van de 3 lampen stuk bij aflevering.
supersnelle levering, goede prijs.
VerlichtingNL heeft de volgende resultaten bereikt:
VerlichtingNL