J.M. Breuker
- Product of service:
- Van Gogh olieverf
1 dag later geleverd door Post NL
Heel attent aan de telefoon,super snelle levering,goede verpakking.
Bestelling snel geleverd, maar incompleet, er staan bij de aanbieding vijf tubes en heb er maar drie gekregen. Ze zijn niet van plan om het aan te vullen.
Zonder haperen, binnen 24 uur. Perfect
Snelle service
Correcte en snelle levering
prima product, voldeed geheel aan mijn verwachting, snelle levering
Geweldige service
Snelle levering, fijne website
Snel verzonden en uitstekend verpakt
Prima bedrijf veel keus
Nu voor de zoveelste keer verf besteld. En zoals altijd snel en volgens afspraak geleverd.
Goede kwaliteit en super snel geleverd
Snelle verzending
Vernis-Webshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vernis-Webshop heeft de volgende resultaten bereikt:
1 dag later geleverd door Post NL
Heel attent aan de telefoon,super snelle levering,goede verpakking.
Zonder haperen, binnen 24 uur. Perfect
Snelle service