agnieszka wypych

Snel en professionele

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb alles gevonden wat ik nodig. Snel duidelijk

Een tl lamp voor de badkamerspiegel bij jullie besteld. Stad en land afgezocht, nergens de goede maat.
Bij jullie zomaar te koop, TOP

Top service

Volledige starterskit die ontbreekt?

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling gedaan met starterskit en paar extra kleurtjes. Kleurtjes ontvangen, maar starterspakket niet… Momenteel nog geen reactie van het bedrijf terug en wachtend op een oplossing.

Beste mevrouw Elke Brams,
Beste mevrouw Elke Brams,
Bedankt voor uw beoordeling. Uit uw beoordeling begrijp ik, dat uw bestelling niet is afgehandeld, zoals u van ons mocht verwachten. Wat vervelend voor u, onze excuses voor het ongemak!
Zoals ik kan zien, is uw email onmiddelijk volgende dag door mijn collega in behandeling genomen en beantwoord. Onderstussen lezen ze we deze beoordeling, whatsapp bericht en een nieuw email. We vinden jammer, dat u ons geen tijd geeft deze kwestie op te lossen. Helaas ontvingen we op onze email geen reactie van u en weten ook niet wat uw verwachtingen zijn.
We hebben ons uiterste beste gedaan om snel en adequaat te reageren en zeer passende oplossing hebben geboden. Jammer dat het alsnog niet opgelost kon worden voor u.
Heeft u vragen neem contact met ons op. U kunt altijd rekenen op een snel (binnen 24 uur), informatief en helpend antwoord van ons team.

P.

Betrouwbaar

Beschrijf hier uw ervaring

Alles correct en stipt. Complimenten!

Susanne van den Heuvel

TOP, mooi product, precies wat ik wilde hebben, snel geleverd, MET extra kadootje en mijn 1e gekozen product was al NIET DUUR, vriendelijke, adekwate service van Veronica

TOP, 10 sterren!

Zeer slecht heb een 2e koffer besteld omdat ik bijna dacht dat het aan mij lag maar nee hoor precies hetzelfde probleem rits begon weer los te trekken van t stof en toegeven ho maar steeds maar... Zeer slecht heb een 2e koffer besteld omdat ik bijna dacht dat het aan mij lag maar nee hoor precies hetzelfde probleem rits begon weer los te trekken van t stof en toegeven ho maar steeds maar sturen na mij dat het komt door gebruik en stoten rits zit aan de zijkant dus die kan je nooit stoten eerder aan de voorkant van de koffer of achterkant dus ff nadenken voordat je hier wat besteld zag 9.5 ster staan maar trap daar niet in ! Gewaarschuwd mens telt voor 10

Slechte kwaliteit !

Goedemiddag mevrouw Aamina Elhachmioui,
Goedemiddag mevrouw Aamina Elhachmioui,
Bedankt voor uw beoordeling. We zien inderdaad een zeer uitgebreide communicatie over een afgewezen reclamatie van een product. We hebben u en ook bol.com klantenservice middels foto's en beschrijving laten zien, dat de door u geclaimde klacht ongegrond is. Het lijkt het dan ook op, dat de door u gemelde problemen voortvloeien uit uw eigen handelen. Ons hiervoor aanspreken en oplossing eisen is niet redelijk en hieraan kunnen we dan ook medewerking verlenen. Bovendien lees ik in de communicatie, dat u onterecht gebruik heeft gemaakt van kosteloze retour.
Gezien de inhoud van uw beoordeling, vinden wel belangrijk om deze kwestie weer te geven zoals deze ook daadwerkelijk is gegaan. Jammer, dat het zo heeft moeten lopen.
Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!
U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.

Debbie Zwaneveld

Top spullen.

snel geleverd

VoetgeRicht.

Goede communicatie. Snelle levering.

Prijs/kwaliteit goed.

Wendy

Slecht!

Troep

Beste Wendy Veldheer-van Krieken (Daveco Accuverkoop BV),
Beste Wendy Veldheer-van Krieken (Daveco Accuverkoop BV),
M.b.t. uw retourzending hebben we meerdere emails met u uitgewisseld. Zoals uit de correspondentie blijkt, bent u niet tevreden over de afhandeling van het gebruikt retourproduct, ook ondanks ons duidelijk digitaal bewijs, dat het product bij juiste toepassing degelijk werkt.
Gezien deze retour is afgewezen, dient u alsnog te betalen voor dit product, het product is immers op 05-08-2024 naar u geretourneerd.
Verder voelt u zich genoodzaakt om op meerdere platforms negatieve beoordelingen te plaatsen. Dat betreuren we zeer en zullen dan ook op alle beoordelingen reageren om deze kwestie in de juiste perspectief te plaatsen.
Tenslotte zien ons ook genoodzaakt om verder juridisch te laten onderzoeken of u zich schuldig maakt aan smaad of laster.

Gerda

Altijd betrouwbare site met goede producten

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle verzending en goede klantenservice