Mai'Lin Hitpass

Dit is mijn eerste (starters)kitt; ziet er goed uit maar ervaring moet ik nog opdoen.

Beschrijf hier uw ervaring

Besteld in de late namiddag en zoals beloofd direct verwerkt. Het product is keurig op tijd geleverd ondags de drukte 2 dagen voor kerst. SUPER!!!

Van der Meulen Sayanna

Super

P. van der Pijl

Het is allemaal snel gegaan vandaag besteld volgende dag thuis netjes verpakt mistte alleen de tipknipper uit het pakket
Voor de rest perfect

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling, we gebruiken ten allertijden de beoordelingen van onze klanten om onze producten en diensten te blijven verbeteren!
Uit uw beoordeling begrijpen...
Geachte klant,
Uit uw beoordeling begrijpen we, dat u één product mist bij uw bestelling. Ook zie ik, dat u ons hierover iet eerder gecontacteerd hebt. We kunnen ons voorstellen, dat dit uiteraard een probleem voor u is en dat u ons hiervan op de hoogte wilt brengen. Daarom hebben we u ook per email gecontacteerd en deze kwestie voor u passend opgelost.
We vinden het belangrijk, dat onze klanten tevreden zijn en zijn u graag van dienst ! ;-)
Twijfel nooit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

Saskia

Snel geleverd

Was prima

Véronique

Correcte snelle service, heel goede kwaliteit van producten.

Polfliet Helena

Bestelling en levering perfect verlopen

Zeer goed

Marcel cordewener

Mijn ervaring is zeer goed. Het is de eerste keer dat ik hier iets besteld heb dus dan is het altijd wat spannend. Maar het product is netjes de dag na bestelling geleverd en het was goed en netjes... Mijn ervaring is zeer goed. Het is de eerste keer dat ik hier iets besteld heb dus dan is het altijd wat spannend. Maar het product is netjes de dag na bestelling geleverd en het was goed en netjes verpakt. Precies wat ik gehoopt had

Beschrijf hier uw ervaring

De levertijd is zeer goed en de kwaliteit van het bestelde product is in orde

Sanne

Super fijne 1-fase gel! Zit ook in een goed potje.

Bestelling was snel ontvangen

Uitgebreid assortiment en makkelijk te bestellen.

Beschrijf hier uw ervaring

Wordt snel en goed verpakt geleverd.

Tatjana

Super fijne producten