Carmen

Super goede levering. En mooie goede producten. Bedankt voor de service

Snelle levering. Duidelijke communicatie

Tamara Pauwels

Levering was zeer snel. Dag nadien geleverd in België!

Beschrijf hier uw ervaring

Levering was zeer snel. Dag nadien geleverd in België!

Karen

Fijne producten

Snelle levering!

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling, we gebruiken ten allertijden de beoordelingen van onze klanten om onze producten en diensten te blijven verbeteren!
U beoordeelt ons met een 6 op...
Geachte klant,
U beoordeelt ons met een 6 op schaal van 10. Uw beoordeling scoort dan ook onder onze kwaliteitsmaat en we hebben dan ook met u tot 2x toe per email contact gezocht omtrent uw beoordeling.
Helaas hebben we van u geen reactie mogen ontvangen. Mocht u alsnog details m.b.t uw beoordeling met ons willen delen, dan kunt u met ons contact opnemen. We vinden het belangrijk, dat onze klanten tevreden zijn en zijn u graag van dienst ! ;-)
Twijfel nooit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

Desire

Had een groot pakket besteld voor zowel gel en acryl nagels te kunnen zetten. Ik heb al ervaring met nagels zetten en wilde proffesioneler gaan werken. Deze set is echt een aanrader voor als je... Had een groot pakket besteld voor zowel gel en acryl nagels te kunnen zetten. Ik heb al ervaring met nagels zetten en wilde proffesioneler gaan werken. Deze set is echt een aanrader voor als je beginnend nagel styliste bent en je aan huis werkt. Pakket was inclusief de lamp. Moest wel even wennen aan de acryl omdat je de kwast wat langer in de poeder moet houden voor er een bolletje aan komt met genoeg acryl, maar als je het kwastje niet teveel afstrijkt aan het dappenglaasje is het prima werken aangezien je kwast ook niet te droog moet zijn.

Sofie Coppens

Alle producten mooi en tijdig geleverd. Ook de klantenservice na verkoop loopt zonder problemen! Ik kom zeker terug!

Beschrijf hier uw ervaring

Ruim assortiment, voldoende beschrijving, prijs/kwaliteit zeer correct, vriendelijke klantenservice!

Angie Borremans

Snelle en goede levering

Melissa Van Dijk

Ik vond het fijn dat het boekje wat ik bestelde per direct download baar was. Bij de meeste sites moet je echt wachten tot het boekje binnen komt.

Beschrijf hier uw ervaring

Enigste wat ik jammer vind is dat de acryl poeder ... dat het er steeds minder worden qua kleuren wat je kan bestellen. Had graag weer meer kleuren erop zien staan. Voor de rest met mijn bestelling... Enigste wat ik jammer vind is dat de acryl poeder ... dat het er steeds minder worden qua kleuren wat je kan bestellen. Had graag weer meer kleuren erop zien staan. Voor de rest met mijn bestelling erg blij. Er staat nuttige informatie in.

Kate Meerschaut

Excellente service; persoonlijke opvolging en snelle levering!
Ook zeer tevreden over prijs/kwaliteit van de producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Excellente service; persoonlijke opvolging en snelle levering!
Ook zeer tevreden over prijs/kwaliteit van de producten.

christel hofman

Super makkelijk, super goed, supersnelle verzending!!!! Steeds direkt antwoorden op vragen

Beschrijf hier uw ervaring

super makkelijk, super goed, supersnelle verzending!!!! Steeds direkt antwoorden op vragen

Saskia Van Hemelryck

Leuke kleurtjes!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle levering en producten zoals het hoort.