N

Producten zijn handig in gebruik! Ook heel fijn die gratis handleiding!

Chantal Baans

Snelle goede levering met als extra een gratis product TOP !

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle goede levering met als extra een gratis product TOP !

Christa

Op zich te tevreden met de producten snelle levering. Vind het alleen wel jammer dat als je de gel en acryl starterspakket koopt er iets meer in zit. Want in het dubbele pak met zit bv geen topcoat... Op zich te tevreden met de producten snelle levering. Vind het alleen wel jammer dat als je de gel en acryl starterspakket koopt er iets meer in zit. Want in het dubbele pak met zit bv geen topcoat en acryl verwijder deze moet ik dus nog aanschaffen. Dus ik eigenlijk de pakket apart moeten kopen.

Beschrijf hier uw ervaring

Ze geven snelle levering en antwoord.

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Geachte klant,
We willen u bedanken voor het plaatsen van de review. Uw review stelt ons in staat om onze producten en diensten continue te verbeteren.
In uw review geeft u aan, dat u...
Geachte klant,
In uw review geeft u aan, dat u jammer vindt, dat het door u aangekocht starterpakket niet aan uw verwachtingen voldoet, omdat u een tweetal producten mist. We begrijpen, dat u het alsnog aan ons kenbaar wilt maken. We hebben uw opmerking genoteerd en nemen deze mee!
Met het door u aangekocht starterspakket kunt u zowel met acrylnagels als met gelnagels aan de slag! Ook kunt u beide producten combineren. Bijvoorbeeld een acrylnagels kunt u afwerken met de ' UV Finish gel' . U heeft dan ook geen extra 'TopCoat' nodig.
Hopelijk is het eenenander door de bovenstaande uitleg verduidelijkt.
Mocht u nog vragen hebben of wilt u nog meer tips & trucks, schroom dan niet met ons contact op te nemen.
We helpen u graag.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

Susanne Cramer

Snelle levering en goede kwaliteit van de produkten. Ik heb o.a. Een eelt bitje bestelt en kreeg er een gratis mondkapje bij.

Sascha Vissenberg

Fijne overzichtelijke site en snelle levering.Prijs /kwaliteit is prima

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en goede prijs

Mireille

Leuke, niet dure webshop. Jullie hebben goede producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Alles wordt netjes geleverd. Ik vond het wel vervelend als ik via de telefoon op een categorie klik ik eerst andere producten zie en onder aan de pagina pas de producten zie die ik wil zien.

Kenneth Smit

Bestelling en levering conform belofte.
duidelijke bestelprocedure, diverse betaalmogelijkheden en goede orderopvolging (berichtgeving voor wat betreft de levering, track&tract etc.)

Alyt

Goed!

Snel geleverd
Precies waarnaar ik opzoek was

Petra Cappon

Eerste ervaring, TL lampen besteld voor nagel tafellamp.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goed verpakt en goede communicatie, zelfs op zondag via facebook :)