ACC de Jager

(Bewerkt)

Veronica gebruikt de verkeerde transporteur wat ons betreft. PostNL weigert op mijn adres fatsoenlijk te bezorgen.
Veronica heeft deze klacht zeer serieus opgepakt en er ook PostNL op...
Veronica heeft deze klacht zeer serieus opgepakt en er ook PostNL op aangesproken zodat ook aan die kant verbetering van de serviceverlening wordt nagestreefd.

Beschrijf hier uw ervaring

PostNL deed voorheen standaard een niet-thuis kaart in de bus, ook als we gewoon thuis waren, maar de bezorger weigert vanaf de poort 25 mtr te lopen om zich bij de voordeur te melden. Nu vonden we... PostNL deed voorheen standaard een niet-thuis kaart in de bus, ook als we gewoon thuis waren, maar de bezorger weigert vanaf de poort 25 mtr te lopen om zich bij de voordeur te melden. Nu vonden we zelfs geen kaart in de brievenbus, maar moesten we er via de Trck&Trace achter komen dat het pakket direct naar een afhaalpunt op 10 km afstand was gebracht.
Wat ons betreft mag u in het vervolg een andere transporteur gebruiken of meerdere mogelijkheden aanbieden bij de bestelling.

Liesje

Snelle en correcte levering!

Zeer snel

Patricia Bil

Eerste keer dat ik iets besteld heb bij jullie

Beschrijf hier uw ervaring

Super super super content! Snelle levering en kon alles perfect volgen! Zeker en vast een aanrader!

Jorien Cools

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Mooi kleurtje ontvangen en base en top coat doen wat ze moeten doen. Makkelijk in gebruik.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snel mijn bestelling ontvangen!

Brigitte NailZ

Ik heb gel en acryl besteld meteen uitgeprobeerd en ik ben zeer tevreden..
Superrrrr producten

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en goede levering zeer tevreden.

Patricia van der Made

Super snel, what you see is what you get. Mijn favoriete nail shop

Zoals altijd betrouwbaar

M. Ribbelink

Ik bestel voor eigen gebruik regelmatig producten. Ik vind de producten kwalitatief goed, de levering is snel en ook krijg je een gratis cadeau bij elke bestelling. Het is af en toe ietwat zoeken,... Ik bestel voor eigen gebruik regelmatig producten. Ik vind de producten kwalitatief goed, de levering is snel en ook krijg je een gratis cadeau bij elke bestelling. Het is af en toe ietwat zoeken, de zoekmachine is wel voor verbetering vatbaar, maar over het algemeen tevreden!

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Geachte klant,
Geachte klant,
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling ! Uit uw beoordeling begrepen we dat u over het algemeen tevreden bent met de geleverde producten & diensten . Fijn om te lezen.... Ook laat u ons weten, dat u de zoekfunctie op de website als niet vriendelijk ervaart. Daar zijn we het met u volledig eens en hebben dit ook inmiddels aan onze prioriteitenlijst toegevoegd om z.s.m. op te lossen, zodat de gebruiksvriendelijkheid van de website hierdoor niet belemmerd wordt. We gaan voor u graag aan de slag, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn ;-)
Twijfel nooit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

S. Stronks

Producten binnen 24 uur ontvangen, alles aanwezig en netjes verpakt, helaas uv lamp defect maar na enig mailcontact mocht de lamp retour en word er een nieuwe opgestuurd...Goede service!

Inge

Super en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Heb besteld vanuit België en een dag later al was alles al geleverd! Alles netjes verpakt! Producten al getest en goed bevonden! Ook de handleiding is super. Ga zeker nog bestellen