9.4 /10

checkbox100% beveelt Vertaalbureau All-Round aan!

9.6/10
Kwaliteit vertaling

Petra Spuijbroek

Zeer professionele en accurate vertaling! Zeer deskundige kennis van het juridisch vakjargon in de Engelse taal. Bijzonder goed geadviseerd. Kortom een buitengewoon goed vertaalbureau.

N.Schaap

Bereikbaar, professioneel, en snel. Goede website.

T. Strous

We hebben een prettige samenwerking met All-Round. Ze leveren snel en accuraat.

Alexander Singewald - SCG BV / www.privacy.nl

Regelmatig hebben wij Nederlandse juridische teksten die moeten worden omgezet naar het Engels en het Spaans. Wij krijgen vaak complimenten van onze buitenandse partners over de kwaliteit van de vertaling door het gebruik van speciale uitdrukkingen etc in de tekst. Kwaliteit en snelheid zijn dit in orde!

anoniem

Deskundig en klantgericht vertaalbureau.

Th. Dekker

Professioneel, klantvriendelijk, prima vertaling

Goed en snel geholpen

RvdM

Ik kende All-Round al van het vorige notariskantoor waar ik werkte, daar lieten ze alles door All-Round vertalen. Nu gebruiken we hier ook alleen All-Round vanwege de goede vertalingen en de vlotte service.

anonymous

Snel, duidelijk en kwaliteit.

R.B. (notariskantoor)

Niet alleen waren de vertalingen perfect, dankzij jullie constructieve feedback konden wij ook onze Nederlandse modellen verbeteren. Jullie zijn echt All-Round!

P.R. Hoekstra, jurist

Zeer deskundig en professioneel vertaalbureau met kennis van (juridische) zaken!

Jacqueline de Groot

Mijn Engelse collega was erg onder de indruk van jullie Engelse vertaling van onze algemene leveringsvoorwaarden. Volgende keer weer naar All-Round!

Professioneel

ludovica stichting

vertalen, overwegend van notulen, in engels

Richard Verbeek / Westland Partners

Erg prettig, professioneel

Vertaalbureau All-Round verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vertaalbureau All-Round heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 1 oktober 2015

Vertaalbureau All-Round

Vertaalbureau All-Round is gespecialiseerd in juridische en notariële vertalingen. Onze beëdigde vertalers zijn thuis in alle juridische disciplines. Beëdigde vertalingen uit het Nederlands in het Engels, Duits, Frans en Italiaans en vice versa.

President Kennedylaan 19

2517 JK Den Haag

9.6/10
Kwaliteit vertaling

Petra Spuijbroek

N.Schaap

Bereikbaar, professioneel, en snel. Goede website.

T. Strous

We hebben een prettige samenwerking met All-Round. Ze leveren snel en accuraat.

Alexander Singewald - SCG BV / www.privacy.nl

anoniem

Deskundig en klantgericht vertaalbureau.

Th. Dekker

Professioneel, klantvriendelijk, prima vertaling

Goed en snel geholpen

RvdM

anonymous

Snel, duidelijk en kwaliteit.

R.B. (notariskantoor)

P.R. Hoekstra, jurist