9.3 /10

checkbox100% beveelt Vertaalbureau.co aan!

Gemak aanvraag offerte:

B. van Uijen

Een perfecte vertaling van een medisch document. Prettige communicatie.

Georgisch

H. Boer

Een prettige samenwerking. Afspraken worden nagekomen, overleg is mogelijk en uitstekende vertalingen.

Engels, Frans, Duits

Kl. van Raam

De gemaakte afspraak over de levering perfect nagekomen. Zeer tevreden en een uitstekende vertaling.

Turks

W. Verbakel

Snelle levering en een uitstekende vertaling maakt dat wij steeds weer terugkomen bij Vertaalbureau.co

Zweeds, Noors

J. Schneider

Een prettige samenwerking, met een snelle reactie op de aanvraag en een snelle levering. De kwaliteit van de vertaalde teksten is goed.

Pools

K. Atterman

Professioneel geholpen, een snelle levering en een top vertaling!

Spaans

D. Schrier

Tot volle tevredenheid heeft Vertaalbureau.co een paar vertalingen voor ons gedaan. Prettige samenwerking.

Duits, Italiaans

K. Nederpel

Wij hadden een spoedvertaling. Zonder problemen volgens afspraak geleverd en een perfecte vertaling.

Slowaaks

J. den Kamp

Steeds weer een uitstekende kwaliteit van de vertaling en een snelle levering. Top!

Russisch

V. Louisa

Regelmatig hebben wij een opdracht voor een juridische vertaling. Uitstekende vertalingen en een prettige samenwerking.

Frans, Engels

P. Brogers

Professionele benadering. De vertalingen zijn zonder meer goed! Afspraken worden nagekomen.

Frans, Portugees

M. Moll

Een prettige samenwerking. De kwaliteit van de vertaalde teksten is goed en worden ruim op tijd geleverd.

Chinees

P. Bosmans

Een snel antwoord en een deskundige vertaling. Top!

Engels

D. Kram

Uitstekende samenwerking. De geleverde diensten zijn altijd volgens afspraak en de vertalingen zijn buitengewoon!

Italiaans, Spaans

M. Antonova

Een snelle reactie op aanvragen, snelle levering, goede samenwerking en uitstekende vertalingen.

Hongaars, Slowaaks

Vertaalbureau.co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vertaalbureau.co heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 6 februari 2012

Vertaalbureau.co

Vertaalbureau.co® is een modern en voordelig vertaalbureau dat zeer goede vertalingen levert voor een vast en scherp tarief van € 0,11 per woord, exclusief BTW. Ons credo is ‘de laagste prijs voor perfectie’. Wij geven dan ook een unieke garantie op ons vertaalwerk.

Nautilusstraat 3

7821 AG Emmen

Gemak aanvraag offerte:

B. van Uijen

Een perfecte vertaling van een medisch document. Prettige communicatie.

Georgisch

Zweeds, Noors

J. Schneider

Pools

K. Atterman

Professioneel geholpen, een snelle levering en een top vertaling!

Spaans

Frans, Portugees

M. Moll

Chinees

P. Bosmans

Een snel antwoord en een deskundige vertaling. Top!

Engels

D. Kram