Vesta.nl

Aantrekkelijke aanbiedingen
7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Ik ben heel goed en kundig geholpen en geadviseerd door Bram vd Spek ten aanzien van mijn interieur. Er is alle tijd genomen. Ik ben altijd netjes te woord gestaan bij vragen, deze werden ook snel... Ik ben heel goed en kundig geholpen en geadviseerd door Bram vd Spek ten aanzien van mijn interieur. Er is alle tijd genomen. Ik ben altijd netjes te woord gestaan bij vragen, deze werden ook snel opgelost.

Goed interieuradvies, kundige mensen, plezierig contact aan de telefoon, probleemoplossend, meedenkend.

Mijn bank had leveringsuitstel omdat het onderstel was afgekeurd. Op zich heel goed dat dit werd hersteld, ook geen probleem om dan te wachten. Hierover was ik graag eerder geïnformeerd. Nu belde ik... Mijn bank had leveringsuitstel omdat het onderstel was afgekeurd. Op zich heel goed dat dit werd hersteld, ook geen probleem om dan te wachten. Hierover was ik graag eerder geïnformeerd. Nu belde ik zelf in de leveringsweek en bleek dat de bank later kwam. Dit was eerder ook bekend en had ik graag eerder geweten.

Mooi aanbod en vakkundig.

De medewerker die ons geholpen heeft (Leonard) heeft veel verstand van zaken, gevoel voor stijl, betrokken (bij zowel ons als de winkel) en klantvriendelijk.

We hebben lang gezocht naar een eethoek voor in ons nieuwe huis. Op de afdeling 4x stoer vonden we wat we zochten en zijn we erg goed geholpen door Leonard. We hebben een eettafel met stoelen... We hebben lang gezocht naar een eethoek voor in ons nieuwe huis. Op de afdeling 4x stoer vonden we wat we zochten en zijn we erg goed geholpen door Leonard. We hebben een eettafel met stoelen gekocht en 2 stalen kasten. Inmiddels is ons nieuwe huis klaar en zijn de meubels bezorgd. Ze staan prachtig en we zijn er erg blij mee.

We hebben goede adviezen gekregen

Mirjam

Ik kom graag bij 4xStoer! Al diverse meubels aangeschaft. Je wordt geweldig goed geholpen en het advies is top. Ben al een aantal keren buiten mijn comfortzone gegaan. Dat heeft heel goed... Ik kom graag bij 4xStoer! Al diverse meubels aangeschaft. Je wordt geweldig goed geholpen en het advies is top. Ben al een aantal keren buiten mijn comfortzone gegaan. Dat heeft heel goed uitgepakt!
Kortom: TOP

Zie hierboven

Prima geholpen door de medewerkers

geen. Ik heb bij aanbiedingen 1 ster ingevuld omdat ik niet op hoogte ben van aanbiedingen en daar ook geen behoefte aan heb.

Wij kwamen binnen voor een advies voor een vloer en zijn door Bert Postma van goed advies voorzien en hij heeft ons begeleid met een volledig interieurplan voor onze nieuwe woning

Goed kleuradvies en meubelen die passen bij onze smaak

Alles was geweldig

Goede service

Goede kwaliteit, klantvriendelijk

Nvt

Mooi bed voor een prima prijs.

Batema

Zeer vriendelijk personeel. Niet opdringerig en geven goed advies

Deskundigheid en klantvriendelijk

W.Huizenga

Werden erg goed enplezierig geholpen door de heer Hensema
Het ging om een grote aankoop
Hij nam de tijd voor ons

Goed contact en houden zich aan afspraken