Vesta.nl

7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Van Dongen

Goed advies gekregen. Professioneel. Zeer vriendelijk. Zelf een aantal weken na de levering een telefoontje of alles goed is gegaan en of alles goed verlopen is.

Vriendelijk, professioneel, niet opdringend. Goede kwaliteit.

Geen verbeterpunten

De afgelopen periode heb ik meubels, bed, raamdecoratie en vloer aangeschaft bij Vesta. Zowel de benadering als de advisering van het personeel is buitengewoon prettig en professioneel. De service... De afgelopen periode heb ik meubels, bed, raamdecoratie en vloer aangeschaft bij Vesta. Zowel de benadering als de advisering van het personeel is buitengewoon prettig en professioneel. De service vind ik echt fantastisch en dat is één van de belangrijkste redenen dat ik er iedere keer weer heen ga en Vesta bovendien aanbeveel in mijn familie en kennissenkring.

De service is heel goed en de afspraken worden goed gecommuniceerd. De benadering van het personeel is persoonlijk en heel prettig.

Edwin

Vriendelijk personeel,
Hebben tijd voor je,
Goed georganiseerd
Customer service perfect.

Omruil garantie bij niet te vreden. Top geregeld

Wat we zochten hadden ze niet staan. maar we werden goed doorverwezen naar de toonzaal van de fabrikant

goed advies

Goede en prettige ontvangst; ruime gelegenheid om te komen tot een weloverwogen keuze; prima aflevering

zie ervaring met dit bedrijf

Wij zijn hier al zo een dertig jaar klant.

Verkoopt goede kwaliteit

nee

Beging ging het goed.. maar de tijd en de afwikkeling niet idem de factuur

groot aanbod

duidelijkheid ook met aanbiedingen of acties

Kjr

Leuk geholpen op meubelafdeling. Goed begeleid naar gordijnenafdeling. Daar ook op leuke manier geholpen.
Goed geïnformeerd over verwachte bezorgdatum. Netjes gecommuniceerd over verlate bezorging.
Rommel en oude banken netjes afgevoerd.

Professionele opstelling. Afspraken worden nagekomen.

Meer duidelijkheid over kortingsacties die de week na aankoop gaan gelden.

beersma

Het is een vriendelijk bedijf

kennis van het de zaak

We hebben goede ervaringen met Vesta.
Ondertussen hebben we gordijnen, duetten, pvc vloeren en meubelen van Vesta ontvangen.
We hebben daarbij geen problemen ondervonden. Een keer...
We hebben goede ervaringen met Vesta.
We hebben daarbij geen problemen ondervonden. Een keer mistte er een onderdeel van een bijzettafeltjes, dit konden we de volgende dag meteen ophalen, prima dus.

Zie hierboven.

Eigenlijk niet, wij hebben de contacten en de service van Vesta als prettig ervaren.