Danny

De training helpt je om op gestructureerde wijze kennis te maken met het vakgebied functioneel beheer. Daarnaast was de sfeer ook erg goed. Al met al een supertraining!

Yen

Het is een zeer interessante en goede training. Je krijgt veel informatie en doet veel kennis op over praktische zaken. De trainer Arjen is animerend en voortreffelijk!

Yvonne

Leerzame training door goede combi theorie en praktijk (uitwerken van opdrachten in groepjes) en fijne cursusleider.

Was een prettige en leerzame training .juiste verhouding tussen praktijk en theorie. Goed kunnen oefenen met voorbeelden uit onze eigen praktijk. Inspirerende trainer, Die beeldend kan vertellen en... Was een prettige en leerzame training .juiste verhouding tussen praktijk en theorie. Goed kunnen oefenen met voorbeelden uit onze eigen praktijk. Inspirerende trainer, Die beeldend kan vertellen en goed uitleggen. Ook al waren het lange dagen hij was in staat om je goed bij de les houden.

Finn

Het was een hartstikke goede training. Het heeft geholpen om de gereedschappen te begrijpen en hoe je ze in de praktijk kan inzetten om alledaagse problemen op te lossen. Echt aan te raden.

Jeroen

Zeer fijne training. Goede combinatie van theorie en oefeningen met veel ruimte voor de opmerkingen/vragen van de groep. De inhoud sluit erg goed aan bij de praktijk.

Marijke Kniest

Hele fijne trainingen waar de praktijk mooi samenkomt met de theorie. Tevens is het fijn dat je samen met de cursisten ook jouw kennis en inzichten kunt delen.

Martin Eikelboom - DICTU

Waardevolle inzichten opgedaan en volop inspiratie om verder te gaan! Tijdens de Vakopleiding Functioneel Beheer® heb ik ook beheerders van verschillende typen bedrijven ontmoet, waar ik veel van... Waardevolle inzichten opgedaan en volop inspiratie om verder te gaan! Tijdens de Vakopleiding Functioneel Beheer® heb ik ook beheerders van verschillende typen bedrijven ontmoet, waar ik veel van heb geleerd. En dat alles werd geleid door een deskundige trainer.

Alje Dijksterhuis, Prolander

Fijne training met veel praktijkvoorbeelden, waardoor je makkelijk het geleerde in de dagelijkse hectiek kunt toe gaan passen.

Maurice Molenaar

De training is goed gedoseerd, bevat veel theorie maar vooral ook praktijkcases. Het handboek is een goed naslagwerk. En… het was ook nog eens erg gezellig met trainer Rob!