anonymous
Hele fijne trainster!
Daniël heeft afgelopen donderdag de landelijke functioneel beheerdersdag afgetrapt met een inspirerende sessie over de menskracht van het vak. Hij heeft de collega’s weer goed aan het denken gezet.
De trainer (Henry) is uitermate capabel maar moet werken met lesstof waar sommige zaken louter een mening van de schrijver tonen terwijl er meer wegen zijn die naar Rome leiden of waar zelfs een andere aanpak net zo goed of voor de individu beter zou kunnen zijn. Mijn tip richting Daniel (schrijver) zou dan ook zijn om in het geval van een mening dit niet in het boek op te nemen zodat zaken feitelijk blijven en er geen twijfel ontstaat bij deelnemers waardoor ze bijvoorbeeld fouten maken bij een examen.
Een waardevolle, inspirerende training en een goede en leuke interactie met de trainer!
Masterclass functioneel beheer voor leidinggevenden was een inspirerende bijeenkomst. Waardevolle inzichten en technieken opgedaan waarmee je de FB-ers en de organisatie verder helpt. Leuk om kennis en ervaringen met andere deelnemers te delen.
Zelfs als ervaren functioneel beheerder vond ik het een interessante en inspirerende training! De ervaring en het enthousiasme van de trainer maakte het extra leuk.
Heldere training, zeker als startende Functioneel beheerder.
Verhelderend en en zeer informatief.
Was een goede leerzame training!
Goede training die als schil om het werkterrein van elke fb-er de nodige tools, inzicht en handvaten biedt. Interactie en opdrachten maakt dat je ook even uit inhoud kan stappen en er boven hangen met aantal basis vragen en uitgangspunten
De behandelde stof is goed te koppelen aan de praktijk. Team functioneel beheer kan hiermee aan de slag. Het is fijn om te realiseren op welk niveau je zit en ervaringen van andere organisaties mee te krijgen. En om te realiseren op welke niveau je zelf als team zit. Verbeterpunt: aansluiting tussen boek, praktijk en trainer werd als verwarrend ervaren. Boek 2 is uit maar het examen wordt getoetst op boek 1.
Boek is onduidelijk en veels te uitgebreid. Plus zijn er meerdere antwoorden gewoon goed. Het wordt nog erger nu ik mijn feedback aan moet passen. Daarom van 3 sterren naar 1 ster.
Goede training, leuk om wat je eigenlijk al doet, theoretisch onderbouwd te krijgen. Je krijgt heel veel tools mee, maar die moeten nog een plekje krijgen.
Wist niet goed wat ik allemaal van de training moest verwachten maar het was erg leerzaam en de tools erg handig voor de praktijk.
VFB verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VFB heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele fijne trainster!
Heldere training, zeker als startende Functioneel beheerder.
Verhelderend en en zeer informatief.
Was een goede leerzame training!
VFB heeft de volgende resultaten bereikt: