Heel interessante en leerzame training voor functioneel beheerders
Gemeente Breda
Heel leerzaam en fijne uitleg
Jesse
Bijzonder leerzaam en direct in de praktijk toe te passen.
Ronald van Tienen, Avans Hogeschool
Uitstekend
Danny
De training helpt je om op gestructureerde wijze kennis te maken met het vakgebied functioneel beheer. Daarnaast was de sfeer ook erg goed. Al met al een supertraining!
Yen
Het is een zeer interessante en goede training. Je krijgt veel informatie en doet veel kennis op over praktische zaken. De trainer Arjen is animerend en voortreffelijk!
Yvonne
Leerzame training door goede combi theorie en praktijk (uitwerken van opdrachten in groepjes) en fijne cursusleider.
Was een prettige en leerzame training .juiste verhouding tussen praktijk en theorie. Goed kunnen oefenen met voorbeelden uit onze eigen praktijk. Inspirerende trainer, Die beeldend kan vertellen en...Was een prettige en leerzame training .juiste verhouding tussen praktijk en theorie. Goed kunnen oefenen met voorbeelden uit onze eigen praktijk. Inspirerende trainer, Die beeldend kan vertellen en goed uitleggen. Ook al waren het lange dagen hij was in staat om je goed bij de les houden.
Finn
Het was een hartstikke goede training. Het heeft geholpen om de gereedschappen te begrijpen en hoe je ze in de praktijk kan inzetten om alledaagse problemen op te lossen. Echt aan te raden.